این ویتامین در شیر و محصولات لبنی، سبزیجات، غلات و گوشت یافت می شود. ریبوفلاوین در برابر حرارت مقاوم است ولی بوسیله اشعه ماوراء بنفش نور خورشید از بین می رود. لذا می بایست شیر را از معرض نور خورشید دور نگه داشت تا ویتامین B2 آن از بین نرود.
همچنین اضافه کردن مواد قلیایی مثل جوش شیرین به غذاهای حاوی این ویتامین می تواند موجب اتلاف آن شود.
این ویتامین در متابولیسم کربوهیدراتها، اسیدهای آمینه و چربی ها نقش دارد. در کوآنزیم مهم FAD) (فلاوین آدنین دی نوکلئوتید) و FMN (فلاوین آدنین مونونوکلئوتید) که از مشتقات این ویتامین هستند می توانند در واکنشهای اکسیداسیون و احیا شرکت کنند و از تخریب بوسیله اکسید شدن سلولها جلوگیری کنند.
کمبود این ویتامین می تواند منجر به ترک لبها و ترک گوشه دهان، ترس از نور، سوزش و خارش چشم و زبان متورم ارغوانی شود.
این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد