سیر راه خود را به خیلی از غذاها باز کرده، چون سرشار است از عطر و طعمی تند، طوری که اگر کسی غذایی حاوی سیر درست کند سریع متوجه می شوید. سیر سرشار است از ترکیبات سولفور، مخصوصا گاز سولفید هیدروژن، که رگ های خونی را باز می کند، سیر سالها برای کاهش کلسترول خون استفاده شده است. گفته می شود سیر برای کاهش قند خون هم کاربرد دارد، تحقیقات انجام شده روی موش ها به خوبی این مسئله را نشان داده. بر خلاف ویتامین C، آلیسین – آنزیم ضد سرطانی که در سیر پیدا می شود – از اینکه در تماس با هوا باشد بهره می برد. به این منظور، سارا هاس، متخصص تغذیه، سرآشپز، و سخنگوی آکادمی و رژیم های تغذیه توصیه می کند: بگذارید سیر خرد شده قبل از پخت به مدت 10 دقیقه در معرض هوای آزاد قرار بگیرد، این کار باعث می شود ترکیب موجود در سیر کاملا فعال شود
دکتر کرمانی