ارتباطی که دانش پژوهان درباره بررسی تاثیرات برگ بو بر سلامتی انسان از جمله در بیماری دیابت انجام دادند در این بخش میخوانیم. محققان میگویند اگر دارای قند خون بالایی هستید قبل از اینکه وعده های غذایی را بخورید برگ بو را دم کرده و بنوشید تاثیر فوث العاده زیادی در پایین آوردن قند خون دارد
نوشیدن دَم کرده برگ بو قبل از هر وعده غذایی از افزایش قند خون جلوگیری می نماید.
آنزیم های موجود در آن با شکستن پروتئین ها و کمک به هضم غذا، علایم اختلالات گوارشی را کاهش می دهد و ناراحتی معده را درمان می کند.
برای رفع لكههای غیر طبیعی پوست، میوه برگ بو و به اندازه گیلاس به صورت پودر درآورده با عسل مخلوط نموده روی لك قرا داد.
این ادویه منحصر به فرد حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی نظیر مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلینیوم، روی و منیزیم است که در سلامت فرد نقش حیاتی بر عهده دارند.
ویتامین آ موجود در برگ بو تقویت قدرت بینایی را در پی خواهد داشت.
خاصیت آنتی اکسیدان در آن به بدن در تولید انسولین کمک می کند و در نتیجه در بهبود بیماری دیابت موثر است.
خوبه بدانید دم کرده این برگ برای عفونت روده موثر است .
منبع-http://www.sprc.ir