گیاه کنجد سفید با گل صورتی که در هشت هفته بوجودمی آید. دانه در چهار تا شش هفته ظاهر خواهد شد. دانه کنجد سیاه و سفید به ویژه در ژاپن و چین بسیار طرفدار دارد، به عنوان چاشنی استفاده می شود . دانه ها سرشار از منگنز، مس، کلسیم، و ویتامین های B1 و E روغن آن به تنهایی هم استفاده می شود همچنین غنی از ویتامین B1 و E، و گاهی اوقات به محصولات مراقبت از پوست بکار می رود
یک قاشق از این دانه ها حدود 88 میلی گرم کلسیم نهفته است. پس متوجه می شویم از کنجد فقط برای تزئین نان همبرگر استفاده نمی شود! دانه های کنجد به کاهش فشارخون و کاهش التهاب کمک می کند وحتی ممکن است به پیشگیری از برخی سرطان ها نیز کمک کند. از این دانه های پر خاصیت روی سالاد و یا بشقاب اسفناج خود استفاده کنید.
دکتر کرمانی