انگور یکی از خارق العاده ترین میوه هاست که خداوند به انسان ارزانی داشته است. این میوه میتواند نقش یک دکتر اعصاب را در بدن شما ایفا کند. انگور به سبب خاصیت ویژه متابولیکی که دارد می تواند اعصاب را تنظیم کند. همچنین بخاطر داشتن هسته میتواند سبب تنظیم کار دستگاه گوارش به ویژه معده شود.
به گفته یک محقق طب سنتی، خوردن انگور علاوه بر تقویت توان معده باعث افزایش کارکرد سیستم عصبی بدن میشود.
محمد امین افرا اظهار کرد: انگور میوهای تابستانی است که یبوست را برطرف کرده و نیز تقویتکننده سیستم عصبی بدن است.
وی با اشاره به خواص دیگر انگور، تصریح کرد: انگور میوهای پرخاصیت، سمزدای بدن، تقویت کننده معده و مناسب برای دستگاه گوارش است. دارای مقادیر زیادی ویتامین است که مصرف آن نیازهای بدن را به برخی ویتامینها تامین میکند. همچنین همه قسمتهایش پرخاصیت بوده و مورد استفاده قرار میگیرد به طوری که از غوره آن آبغوره گرفته میشود و از هسته آن روغن تهیه شده و با خشک کردن آن نیز مویز و کشمش به وجود میآید و برخی نیز انگور را تبدیل به شیره پرخاصیت میکنند.
این محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: شیره انگور نیز سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد. در فصولی که انگور وجود ندارد بهتر است از شیره آن که دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است، استفاده کرد.
وی در ادامه افزود: شیره انگور ضد نفخ است و در تقویت بنیه بدن تاثیر زیادی دارد، انرژیزا و خونساز نیز است.
افرا یکی از دلایل ریزش مو را کمخونی دانست و گفت: بهترین درمان این بیماری انگور و شیره انگور است زیرا املاح و آهن بدن را تأمین میکند.وی افزود: شیره مزاج گرم دارد و بیشتر افراد میتوانند از آن استفاده کنند همچنین بعضی افراد با شیره شربت درست میکنند که روش بسیار خوبی است و طبع شربت نیز گرم است.
او سرکه شیره انگور را یک سرکهانگبین مناسب برای فصل گرما دانست و گفت: سرکهانگبین انگور سبب پاکسازی کبد چرب، درمان فشارخون و دیابت است. مصرف شیره در افرادی که فشارخون دارند، منجر به افزایش فشارخون آنها نمیشود اما بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.
وی اظهار کرد: شیره مرغوب شیرهای است که رنگ آن شفاف بوده و خاکآلود نباشد.
وی با اشاره به خواص دیگر انگور، تصریح کرد: انگور میوهای پرخاصیت، سمزدای بدن، تقویت کننده معده و مناسب برای دستگاه گوارش است. دارای مقادیر زیادی ویتامین است که مصرف آن نیازهای بدن را به برخی ویتامینها تامین میکند. همچنین همه قسمتهایش پرخاصیت بوده و مورد استفاده قرار میگیرد به طوری که از غوره آن آبغوره گرفته میشود و از هسته آن روغن تهیه شده و با خشک کردن آن نیز مویز و کشمش به وجود میآید و برخی نیز انگور را تبدیل به شیره پرخاصیت میکنند.
این محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: شیره انگور نیز سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد. در فصولی که انگور وجود ندارد بهتر است از شیره آن که دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است، استفاده کرد.
وی در ادامه افزود: شیره انگور ضد نفخ است و در تقویت بنیه بدن تاثیر زیادی دارد، انرژیزا و خونساز نیز است.
افرا یکی از دلایل ریزش مو را کمخونی دانست و گفت: بهترین درمان این بیماری انگور و شیره انگور است زیرا املاح و آهن بدن را تأمین میکند.وی افزود: شیره مزاج گرم دارد و بیشتر افراد میتوانند از آن استفاده کنند همچنین بعضی افراد با شیره شربت درست میکنند که روش بسیار خوبی است و طبع شربت نیز گرم است.
او سرکه شیره انگور را یک سرکهانگبین مناسب برای فصل گرما دانست و گفت: سرکهانگبین انگور سبب پاکسازی کبد چرب، درمان فشارخون و دیابت است. مصرف شیره در افرادی که فشارخون دارند، منجر به افزایش فشارخون آنها نمیشود اما بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.
وی اظهار کرد: شیره مرغوب شیرهای است که رنگ آن شفاف بوده و خاکآلود نباشد.
بیشتر بخوانید: تقویت معده با ساده ترین روش