طرز تهیه پشمک
پشمک یکی از شیرینی های خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. این پشمک در رنگهای صورتی ، سفید ، زرد ، قهوه ای و … موجود است. یک خانم کد بانو دوست دارد همه شیرینی هایش را در منزل تهیه کند. حتی پشمک. برای همین ما تصمیم گرفتیم طرز تهیه پشمک در منزل را برایتان گرداوری کنیم. مطمین باشید وقتی دو سه بار اینکار را انجام دهید دیگر ماهر شدید و میتوانید حتی برای مهمان هایتان پشمک تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پشمک در منزل
روغن…..400گرم
آرد سفید …..200 گرم
شکر ….. یک کیلوگرم
طرز تهیه پشمک در منزل و ترفندهای آن
در اولین مرحله برای تهیه پشمک باید شکر را بپزید. صبر کنید تا شکر قوام بیاید. برای پختن شکر را با آب ترکیب کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. ( طرز تهیه پشمک )
در مرحله بعدی باید یک سینی را چرب کنید. سپس شکر قوام آمده را در آن ریخته روی شعله بگذارید تا کمی گرم شود.
سپس مایع را به صورت کلاف در آورده بگذارید از هر طرف چند نفر آن را بکشند تا دراز شود.
شما باید آن را روی هم برگردانید و دوباره آن را بکشید تا کاملا سفت شود.
پیشنهاد آسان طب : ایده خلاقانه برای تزیین پشمک شب یلدا
در قسمت بعدی آن وقت آرد سفید را در روغن داغ چرخی داده آن را کف سینی ریخته و سینی را حرارت دهید.
همچنین در مرحله بعدی مایع به دست آمده را چند نفری با دست های روغنی بچرخانید تا به حالت پشمک در آید.
اکنون پشمکتان اماده است . میتوانید خودتان یا حتی همان هایتان از ان استفاده کنید.
منبع: آسان طب