حس ششم خانم ها به شدت قوی است، به طوری که هیچ فرزندی نمیتواند حرف یا فکری را از مادرش قایم کند و همچنین هیچ شوهری نیست که کارهایش از دید خانمش پنهان باشد. شاید خانم ها هرگز نتوانند این کارها و این فکرها را ببینند ولی مطمئن باشید آن ها حس میکنند؛ بنابراین حتما باید مراقب حس ششم خانم ها بود. در ادامه قصد داریم دلایل علمی این برتری بانوان را بررسی کنیم و چند نکته را به آقایان توصیه کنیم. با ما همراه باشید.
خانم ها پیام های نامحسوس را قوی تر از آقایان دریافت می کنند و به نکات ناگفته بهتر پی می برند در هر سنی که باشیم، برای این که زندگی شاد و موفقی داشته باشیم، نیاز داریم دانش و مهارت های زندگی خود را افزایش دهیم. به عبارت دیگر، هر زن و مردی، وقتی آگاهی های خود را بالا برند، می توانند بر ذهن خود مدیریت کنند، خود را تغییر داده و انرژی، احساس ها و عواطف خود را در جهت مثبت به کار گیرند و زندگی خود و زندگی مشترک را درهر سنی که باشند، بهبود بخشند و حتی آن را به بهشت تبدیل نمایند.
چرا خانم ها روابط، احساس ها، علائم کلامی و غیرکلامی، پیام های محسوس و نامحسوس دیگران را قوی تر از آقایان می گیرند و به نکات ناگفته بهتر پی می برند؟
آقایان توجه کنند که؛
خانم ها علائم شنیداری، دیداری، کلامی و غیرکلامی را به سرعت می گیرند و هماهنگی یا عدم هماهنگی بین آن ها را به راحتی در افراد تشخیص می دهند. در نتیجه در گفت و گوهای رودرو: با توجه به این که مغز زن، صداها را به سرعت تفکیک و طبقه بندی می کند و حرکت های بدن و ایما و اشاره طرف مقابل را زیر نظر می گیرد؛
هماهنگی بین گفتار و نشانه های دیداری و غیرکلامی نهفته در کلام را به راحتی تشخیص می دهد و می فهمد که شوهر یا طرف مقابل به او راست یا دروغ می گوید!
به طور کلی، زنان پیام های نامحسوس را قوی تر از آقایان می گیرند و به نکات ناگفته، بهتر پی می برند. به عنوان مثال، وقتی مردی از همسر، و فرزندی از مادر چیزی را مخفی کند، همسر یا مادر به راحتی می فهمد که اتفاقی افتاده است. به عبارتی حس ششم در زنان قوی تر از مردان است.
به آقایان توصیه می شود
به همسرتان دروغ نگویید، تا راز و دروغ تان فاش نشود. چرا که برای پنهان ساختن دروغ گویی، از چهره بیش از سایر قسمت های بدن استفاده می شود هر کسی به صورت ناخودآگاه از تبسم، سر تکان دادن، حالت های چشم و چشمک زدن، برای پنهان ساختن دروغ استفاده می کند. عدم هماهنگی بین حرکت های بدن و نشانه های صورت و تن صدا، این پنهان کاری را آشکار می سازد.
خانم ها با توجه به نوع روابط زوج های دیگر و تغییرهای جسمی و روانی آنان، به راحتی پی می برند که کدام یک از آنان با هم صمیمی هستند، کدام یک از هم خشمگین و ناراحت هستند و کدام یک تظاهر به دوستی و صمیمیت می کنند، کدام یک حسود هستند، کدام یک برتری جو هستند و… به طور کلی، خانم ها از طریق احساس قوی خود، دگرگونی یا تغییرها را در دیگران به سرعت متوجه می شوند . در حالی که مردان در هنگام گوش دادن، خونسرد بوده و سعی دارند بر اوضاع مسلط باشند و چهره شان دچار تغییر نشود، در این حالت، حتی ممکن است مردان بی احساس جلوه کنند. در حالی که، چهره زنان هنگام حرف زدن و گوش دادن، حالت های خاصی به خود می گیرند و حالت های ناراحتی، ترس، خشم، تعجب و لذت در چهره آنان قابل مشاهده است.
عواطف مرد در نیمکره راست مغز ولی عواطف زن در دو نیمکره مغز قرار دارد این امر به زن کمک می کند که از قدرت عواطف و احساس قوی تری برخوردار شود و به مرد نیز کمک می کند که از احساسات خود به صورت مستقل استفاده کند. به طوری که مرد، عواطف خود را با خویشتن داری در برخورد با مشکل ها، مشاجره ها، خوشحالی، سخن گفتن ها و ..به طور معمول کم تر دخالت می دهد؛ در حالی که زن، هم زمان با دیگر فعالیت ها، حتی در مسائل بسیار جدی، احساس های خود را دخالت می دهد.
مرکز شنیداری در مردان فقط در نیمکره چپ مغز قرار دارد. در حالی که زنان برای شنیدن، از دو نیمکره مغز بهره می گیرند. قدرت شنوایی همانند قدرت گویش در زنان، قوی تر از مردان است.
مادران با صدایی کوچک و یا صدای گریه کودک، به سرعت از خواب بیدار می شوند و حتی اگر کودک در دوردست باشد، از گریه کودک متوجه حال او می شوند؛ در حالی که وقتی پدر در خواب باشد، صدای گریه کودک را نمی شنود مگر این که صدای گریه، خیلی بلند باشد.
ارتباط بین دو نیمکره مغز در زنان، حدود پانزده درصد بیش تر از مردان است. به علاوه استقرار مراکز عواطف، گویایی و شنیداری برای زنان در دو نیمکره مغز، باعث شده که زنان هم زمان هم می توانند صحبت کنند و هم قادرند به صحبت های دیگران گوش فرا دهند. احساس های خود را به راحتی نشان دهند و چند کار دیگر را هم زمان انجام دهند! تجسم کنید خانمی در آشپزخانه در حالی که مشغول آشپزی است، با تلفن هم صحبت می کند، جواب همسر یا فرزندش را هم می دهد که فلان چیز در کجاست و… .
برای مردان حیرت انگیز است که می بینند در یک جمع ده تا بیست نفری خانم ها، همگی می توانند با هم صحبت کنند و به صحبت های یکدیگر گوش داده، جواب پرسش های همدیگر را نیز بدهند. در حالی که مردان در جمع چند نفره، اگر دو یا سه نفر هم زمان صحبت کنند، نمی توانند روی صحبت های چند نفر یک جا تمرکز کنند.
مردان هنگام صحبت و انجام هر کار دیگر، نیاز به تمرکز دارند و مغز آنان طوری طراحی شده که هر لحظه می توانند فقط بر یک موضوع تمرکز پیدا کنند. چنان چه وقتی مردی می خواهد کاری انجام دهد برای نمونه با تلفن صحبت کند، افراد خانواده را به سکوت دعوت می کند و از آنان می خواهد صدای تلویزیون و رادیو را کم کنند تا بتواند روی صحبت تلفنی، تمرکز پیدا کند و یا وقتی مردی مطالعه می کند یا مشغول تماشای تلویزیون می باشد، ممکن است صدای همسرش را نشنود چون تمرکزش روی مطالعه و یا تماشای تلویزیون است!
به طور کلی، زنان نسبت به توانمندی های زبانی، مهارت های کلامی، غیرکلامی و در بروز و بیان عواطف خویش، عنایت بیشتری از خود نشان می دهند و در این راستا بهتر از مردان عمل می کنند.
به طور کلی، مردان به مسائل استدلالی و تخصص های فنی، فضایی و سه بعدی بیشتر ابراز علاقه می کنند و در این راه، مهارت های بیشتری از خود نشان می دهند و از زنان، قوی تر عمل می کنند.
مراتب بالا، نشان دهنده گوشه ای از تفاوت برنامه ریزی مغزی زنان و مردان است. زن و مرد با ازدواج و در کنار هم قرار گرفتن، می توانند نقاط قوت خود را بهکدیگر منتقل نموده و هر یک بر طرف کننده نیازها و کمبودهای دیگری باشند.
منبع: تیتر آنلاین