salamdr_557192cd0a08c

 

با مصرف نخودفرنگی در افزایش سلامتی خود تاثیرگذار باشید ان سبزی پرخاصیت می تواند تاثیرات مفیدی بر جنین بگذارد ویتامین آ و سی ،پروتئین، ویتامین Kو بسیاری املاح و موادمعدنی دیگر در این سبزی خوشمزه یافت می شود سعی کنید نخودفرنگی را در خوراکی هایتان بگنجانید و از فواید مختلف آن بهره مند شوید .

آیا میزان ارزش غذایی نخود فرنگی را می دانستید؟

 

  • نخودفرنگی یکی از سبزی‌های کم‌کالری و پرخاصیت بهار و تابستان است که هر ۱۰۰ گرم آن، حدود ۸۱ کیلوکالری انرژی دارد.

 

  • این سبزی خوش‌خوراک، منبع خوبی برای دریافت پروتئین، ویتامین‌ها و فیبرهای محلول و نامحلول است.

 

  • نخودفرنگی، دارای مقادیر بالایی از اسیدفولیک هم هست. هر ۱۰۰ گرم آن، چیزی حدود ۶۵ میکروگرم اسید فولیک دارد و می‌تواند نزدیک به ۱۶ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین پرخاصیت را تامین کند. تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف خوراکی‌های حاوی اسیدفولیک در دوران بارداری، جلوی ابتلا به اختلالات مربوط به لوله‌های عصبی در جنین را می‌گیرد.

 

  • نخودفرنگی تازه، غنی از ویتامین C است. هر ۱۰۰ گرم آن، ۴۰ میلی‌گرم از این ویتامین را در خود جای داده است و از این رو می‌تواند بدن را در برابر عوامل عفونی، واکسینه کند.

 

  • مصرف حجم مناسبی از نخودفرنگی پخته باعث کاهش سطح کلسترول خون هم می‌شود.

 

  • از همه اینها که بگذریم، نخود سبز، حاوی حجم مناسبی از ویتامین K است؛ ویتامینی که در حفظ سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پیشرفت بیماری آلزایمر در بیماران مبتلا به این بیماری، نقش مهمی را بازی می‌کند.

 

  • هر ۱۰۰ گرم نخودفرنگی می‌تواند ۲۵.۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را هم تامین کند.

 

  • ویتامین‌های گروه B، آهن، مس، کلسیم، روی و منگنز، از دیگر دارایی‌های ارزشمند نخودفرنگی به‌حساب می‌آیند.

    منبع:nutrition-and-you