از فایده های مصرف نان جو چه میزان اطلاع دارید این نوع نان در چه زمینه هایی برای مامفید است خاصیت های این نان برای چه بیمارانی مفید و موثر خواهد بود کسانی که دیابت دارند ویا قصد لاغری و چربی سوزی و کاهش وزن دارند بهتر است از این نوع نان بیشتر مصرف کنند این نان می تواند باعث افزایش متابولیسم بدنتان شود بهتر است از آن بیشتر میل کنید و آن را در سفره غذایی تان بگنجانید.
براساس مطالعه جدیدی که در British Journal of Nutrition منتشر شده است، اضافه کردن کمی جو به رژیم غذایی میتواند تاثیر زیادی در کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت، کاهش سطح قند خون و پیشگیری از چاقی داشته باشد. با توجه به ترکیب منحصربهفردی که جو از فیبرهای غذایی دارد، این غله باستانی میتواند به کاهش اشتها کمک کند و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مختلف داشته باشد. مسئولان این مطالعه میگویند که تاثیر جو برایشان تعجببرانگیز است، چون میتواند در مدتزمان کوتاهی، مزیتهای زیاد و مهمی را برای سلامتی انسانها فراهم کند.
محققان در این مطالعه به بررسی عادتهای غذایی افراد میانسال پرداختند و به مدت سه روز، جو را به برنامه غذایی صبحانه، ناهار و شام آنان اضافه کردند. این افراد در طول سه روز، نانهایی میخوردند که ۸۵ درصد جو داشت و بعد برای سنجش عوامل خطر ابتلا به بیماریهای مختلف، مورد آزمایش قرار میگرفتند. نتایج نهایی مشخص کرد که متابولیسم بدن این افراد وضعیت بهتری پیدا کرده است، و علاوه بر کاهش سطح قند خون و سطح انسولین، این بهتر میتوانند اشتهای خودشان را کنترل کنند.
محققان میگویند که خوردن جو، هورمونهای خاصی را در روده افزایش میدهد که متابولیسم و اشتها را تنظیم میکنند و التهاب درجهپایین را پایین میآورد. به همین دلیل است که خوردن نان جو میتواند به پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی-عروقی و بیماری دیابت کمک کند.