تا کنون درمورد رژیم اتکینز شنیده اید این رژیم حاوی خواص بی نظیری برای سلامتی ماست و می تواند تاثیرات فوق العاده ای بر کاهش چربی خون و رسیدن به تناسب اندام شما بگذارد این رژیم برای مبتلایان به بیماری های قلبی، کلیوی، سکته های مغزی، گرفتگی عروق و فشار خون بسیار مفید و موثر است و پیروی از این رژیم به این افراد بیشتر توصیه می شود .
⛔️❗️متن باورغلط تغذیه ایی:
رژیم اتکینز یکی از رژیم های خیلی سریع است که در دو هفته میتوانید چیزی حدود ۵ کیلوکم کنید.
رژیم لاغری اتکینز توسط دکتر رابرت اتکینز اختراع شد. دکتر اتکینز یک پزشک متخصص قلب بود (۱۹۳۰ـ۲۰۰۳) شهرت او هم بیشتر به خاطر رژیم لاغری موفقش در ۴۰ سال گذشته است. او اولین بار این رژیم را برای کم کردن وزن خودش استفاده کرد.
امروزه به طور قابل توجهی رژیم های کم کربوهیدرات مورد توجه قرار گرفته است. این نوع رژیم ها به علت عدم احساس گرسنگی و کاهش سریع وزن در افراد مورد استقبال افراد کم حوصله و عجول بوده و بدون توجه به پیامدهای زیان بار آن به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. در این نوع رژیم ها به علت دریافت ناکافی مواد کربوهیدراتی و سوخت ناقص چربی های فراوان مصرفی، مواد کتونی در بدن انباشته شده که علاوه بر کاهش اشتها، بر روی کلیه اثر گذاشته و دفع اسیداوریک حاصل از تجزیه ی مواد پروتینی می شود و بدین ترتیب حجم اسیداوریک در بدن افزایش یافته و افراد را مستعد ابتلا به بیماری نقرس می کند از طرفی مصرف زیاد انواع روغن ها منجر به افزایش تری گلیسریدها و کلسترول به ویژه کلسترول بد (LDL) و کاهش کلسترول خوب (HDL) می شود که این عوامل خود زمینه ساز ابتلا به بیماری های قلبی، کلیوی، سکته های مغزی، گرفتگی عروق و فشار خون می شود.
از عوارض دیگر این رژیم می توان یبوست شدید، هموروئید، بدبویی دهان، ریزش مو، اختلالات کبدی و… را نام برد. در ضمن افراد به موازات اجرای چنین برنامه هایی، به گرسنگی پنهان سلولی و تبعات ناشی از تخلیه ی کامل ذخیره بدن و بیماری های ناشی از آن اطلاع ندارند.
همچنین توجه داشته باشید که کاهش وزن در اثر رژیم کم کالری و رژیم اتکینز پس از یک سال تفاوت معنی داری ندارد، فقط اینکه در رژیم اتکینز، فرد علاوه بر کاهش وزن یک سری عارضه خطرناک نیز خواهد داشت.
منبع: دکتر سلام
لینک مرتبط: رژیم اتکینز چه عارضه هایی با خود دارد؟