برای اینکه به محافظت از DNA خودتان کمک کنید و جلوی روند پیری ژنتیکی را بگیرید، باید از مصرف فیتوکمیکالها (مواد شیمیایی گیاهی) خاصی که میتوانند به شما آسیب برسانند پرهیز کنید یا مصرف آنها را کاهش دهید. این کار از اهمیت خاصی برخوردار است چون اگر فیتوکمیکال خاصی مثل پسورالن در بدن فعال شود، میتواند سلامتی DNA شما را هدف بگیرد. اولین غذاهایی که باید از خوردن آنها پرهیز کنید، غذاهای فستفودی است. بدن و DNA درون آن زمانی واقعا تکامل پیدا میکند که انسان از مواد غذایی متنوعی استفاده کند و همه نیازهای بدن را بهدرستی برطرف سازد. کسانی که اصلا تنوع غذایی را رعایت نمیکنند و هر روز غذاهای فستفودی میخورند، خودشان را در معرض کمبود مواد مغذی مهم در بدن قرار میدهند و حتی بدن را با دریافت بیش از حد برخی از مواد مغذی مسموم میکنند. این توصیه تغذیهای کاملا ساده و روشن است و اگر آن را جدی نگیرید، میتوانید خودتان را سریعا به دردسر بیاندازید. خیارهای خیلی تلخ نیز در گروه همین مواد غذایی مضر قرار میگیرند. کوکوربیتاسینها، مواد شیمیایی طبیعی و فوقالعاده سمیای هستند که میتوانند به DNA آسیب برسانند و در سبزیهایی مثل خیار وجود دارند. این ماده، طعم شدیدا تلخی به خیار میدهد و تشخیص آن را راحت میسازد. بنابراین اگر با چنین خیارهایی مواجه شدید، بهتر است که اصلا از آنها نخورید.
سلامتیسم