تغییر سبک زندگی و استفاده از مواد غذایی ناسالم باعث شده بیماری کبد چرب به یکی از شایع ترین بیماری ها در کشور ما تبدیل شود.به طوریکه به گفته ی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، بررسی ها نشان می دهد 30 درصد افراد بالای 35 سال در کشور به درجاتی از کبد چرب مبتلا هستند .

دکتر رضا ملک زاده گفت سرانه مصرف غذای هر ایرانی سه هزار و 100 کالری در روز است که حدود 550 کالری از متوسط جهانی بیشتر است.

ملک زاده گفت رسوب چربی در کبد علاوه بر اختلال این عضو، خطر ابتلا به سکته های قلبی و مغزی را نیز افزایش می دهد .

 

منبع:ایران خبر