اگر جزو طرفداران مصرف استیک هستید و این غذای خوشمزه را می خواهید در منزل تهیه کنید بهتر است از این شیوه طبخ جالب کمک بگیرید میزان کالری موجود در این غذا همراه با مواداولیه و روش طبخ آن در ادامه در اختیارتان قرار خواهد گرفت برخی نکات ریز آشپزی در خوش طعم تر شدن این غذا به شما کمک زیادی خواهد کرد .

 دستور آشپزی امروز به طرز تهیه «استیک فرانسوی با پیاز»، غذایی با ‌کالری متوسط و مغذی برای افراد مبتلا به کم‌خونی اختصاص دارد. برای تهیه این غذا برای ۲ نفر به ۲۵۰ گرم گوشت گوساله استیکی، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پیاز خردشده و خشک، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل، ۳ قاشق چای‌خوری روغن کانولا، ۱ عدد پیاز شیرین و بزرگ خردشده، دو نیم قاشق چای‌خوری سرکه، یک و نیم قاشق چای‌خوری آرد سبوس‌دار، نصف فنجان آب گوشت کم‌نمک، ۱ قاشق چای‌خوری پودر آویشن، ۲ تکه نان باگت و یک‌چهارم فنجان پنیر پارمسان نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا هم کافی است تا گوشت‌های استیکی را با پیازهای خشک و یک‌هشتم قاشق چای‌خوری از نمک و فلفل، طعم‌دار کنید. سپس، ۲ قاشق از روغن را در تابه نچسبی گرم و هر طرف گوشت‌ها را حدود ۶ دقیقه در آن سرخ کنید. حالا، گوشت‌ها را کنار بگذارید و باقی روغن را در تابه بریزید. پیاز تازه و خردشده را در تابه تفت بدهید. آرد را به پیاز اضافه کنید و تا طلایی شدن آن، به تفت دادن ادامه بدهید. سرکه، آب گوشت، آویشن و باقی نمک و فلفل را به تابه بیفزایید. اجازه دهید که این سس حدود ۶ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. در نهایت، استیک‌ها را به تابه برگردانید و روی آنها پنیر پارمسان بپاشید. به محض اینکه پنیرها کمی حرارت دیدند، استیک را همراه سس آن سرو کنید و یک تکه باگت هم روی آن بگذارید. هر وعده از این غذا حاوی ارزش تغذیه‌ای زیر است: انرژی ۳۷۶ کیلوکالری میزان پیاده‌روی برای سوزاندن انرژی این غذا ۲ ساعت و ۵ دقیقه چربی ۱۸ گرم کلسترول ۸۰ میلی‌گرم کربوهیدرات ۲۰ گرم پروتیئن ۳۱ گرم فیبر ۳ گرم سدیم ۵۳۳ میلی‌گرم پتاسیم ۵۷۴ میلی‌گرم روی ۵۳ درصد کلسیم ۱۶ درصد پتاسیم ۱۶ درصد

سلامتیسم