کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: بستهبندیهای شیرینی باید دارای مجوزهای وزارت بهداشت و علامت استاندارد باشد؛ همچنین مشخصات قنادی از جمله نام، نشانی و حتی نشان مخصوص آن قنادی بر روی بستهبندی درج شده باشد و از خرید شیرینی از دستفروشها خودداری کنید و این مواد را از محلهای مشخص و قنادیهای دارای مجوز تهیه کنید.
مهراندیش افزود: آجیلهایی که کرمزده، نم یا رطوبت داشته باشد برای خرید مناسب نیست و به طور معمول تخمههایی که به دست رنگ پس بدهند یا پستههایی که بیش از حد قرمز باشند، از نمونههای آجیلهای رنگی، نامرغوب و غیر بهداشتی هستند.
وی گفت: با وجود اینکه مصرف آجیلهای بستهبندی شده و دارای همه علائم تضمینکننده سلامت کالا مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید شهروندان جا نیفتاده است؛ اما خرید این نوع آجیل، همه ملاکهای یک خرید مناسب را داراست.
مهراندیش توصیه کرد: هموطنان باید از تهیه انواع آجیل از دستفروشها و یا اتومبیلهایی که داخل آن به عرضه انواع آجیل میپردازند، خودداری کنند و آجیلها را از محلهای مشخص، مراکز آجیلفروشی ثابت و دارای مجوز آجیلفروشی و یا قنادیهای دارای مجوز تهیه کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان