به گزارش دکتر سلام به نقل از پایگاه خبری سلامانه، مؤلف مطالعه، آدام درونوسکی، گفت: «بیرون غذا خوردن به صورت مکرر با کیفیت پایین رژیم غذایی، کالریهای بیارزش بیشتر و هزینه بالاتر همراه است.»
وی که سرپرست مرکز تغذیه سالم جمعی در دانشگاه واشنگتن است، افزود: «چربیهای جامد، کالری و قند افزوده، برای رستورانبروها مشکلساز میشوند.»
این یافتهها حاصل بررسی بیش از ۴۰۰ فرد ساکن در منطقه سیاتل امریکا است.
لونا سندون، متخصص تغذیه دالاسی که در این مطالعه نقشی نداشت، گفت: «این یافته که غذاهای خانه سالمترند مایه تعجب نیست. آماده کردن غذا در خانه به شما اجازه میدهد که کنترل کنید چه چیزی داخل بشقابتان میآید.»
امریکاییها نصف پول غذایشان را صرف مصرف غذا در خارج از خانه میکنند اما فقط یک نفر از هر پنج نفر، مطابق با توصیههای تغذیهای دپارتمان کشاورزی ایالات متحده غذا میخورد. به علاوه تا سال ۱۹۹۰ امریکاییها حدود یکسوم ازکالریهای روزانهشان را بیرون از خانه مصرف میکردند.
در این مطالعه مشخص شد آنهایی که بیشتر در خانه غذا میخورند، به طور کلی تغذیه سالمتری دارند و کمتر از دیگران هم برای غذا پول پرداخت میکنند.
یافتههای این مطالعه به تازگی در ژورنال امریکایی Preventive Medicine منتشر شد
سلامانه