در این روزها، گیاهان دارویی طرفداران فراوانی دارند و بیشتر مردم در تلاشند تا از این گیاهان اطلاع کسب کنند و برای درمان بیماری ها، آن ها جایگزین درمان های شیمیایی کنند. بعضی از گیاهان شناخته شده اند و مردم از آن ا به وفور استفاده می کنند و بعضی هم ناشناخته باقی مانده اند و یا کمتر کسی آن ها را می شناسد. برای آشنایی بیشتر با گیاهان دارویی و اطلاع از خواص آن ها متن زیر را بخوانید.
سرگیجه:انواع و علائم: 1- کم خونی علامت: تار شدن چشم ها موقع برخواستن 2- فشار خون 3- اختلال در مایعات درون گوش 4- چربی خون یا غلبه خون علامت: چرخیدن آسمان موقع بخواستن (یا پله بالا رفتن) 5- غلبه صفرا علامت: سرگیجه و تهوع موقع بیدار شدن هنگام صبح .
درمان: کم خونی (مراجعه به درمان کم خونی) 1- تره 2- داروی ترکیبی قرص خون (مرکب شش) نکته: در برخی موارد تره کافی است. فشار خون – حجامت :اختلال مایع گوش 1- روغن سداب 2- خوردن پودر سداب.چربی خون یا غلبه خون: – مصرف یک قاشق غذاخوری پودر گیاه سُداب قبل از خواب (تا زمان درمان).
غلبه صفرا (مراجعه به درمان غلبه صفرا): 1- داروی ترکیبی صفرابر 2- خرفه 3- داروی ترکیبی مرکب دو 4- مخلوط داروی جامع امام رضا علیه السلام بهمراه آب زیره.انواع و علائم: 1- کم خونی علامت: تار شدن چشم ها موقع برخواستن 2- فشار خون 3- اختلال در مایعات درون گوش 4- چربی خون یا غلبه خون علامت: چرخیدن آسمان موقع بخواستن (یا پله بالا رفتن) 5- غلبه صفرا علامت
گوجه_سبز یکی از محبوب ترین میوه ها بین ما ایرانیان است و کمتر کسی است که انرا دوست نداشته باشد ، این میوه طعم به یاد ماندنی دارد و تقریبا هر کسی با دیدن ان وسوسه میشود و هوس خوردن انرا میکند . گفته میشود که این میوه تقریبا ۲۰۰۰ سال پیش در اسیا و احتمالا در چین پرورش داده شده، بهترین اب و هوا برای پرورش ان اب و هوای معتدل است این میوه در اب و هوای سرد به رنگ قهوه ای در میاید و ظاهر نامناسبی پیدا میکند و در اب و هوای گرم میتواند به رنگ های قرمز یا نارنجی رشد کند و سفتی مطلوبی نخواهد داشت همچنین طعم ان چیزی شبیه الو میشود .
هر ۱۰۰ گرم ان حاوی ۸.۲۵ گرم کربوهیدرات ، ۱.۶ گرم پروتیین ، ۲ گرم چربی و مقدار قبل توجهی فیبر است . گوجه سبز حاوی ویتامین های A , B1 ,B2,C ,نیاسین و مواد معدنی از قبیل کلسیم ، فسفر ، اهن و پتاسیم است و میزان بالایی از ویتامین ها و مواد مورد نیاز بدن شما را تامین میکند کالپپس CULPEPES، گیاهشناس معروف قرن ۱۷ عقیده داشت که مصرف گوجه سبز برای بهبود طعم دهان مفید است و پختن برگهای درخت گوجه سبز در سرکه میتواند در درمان کرمهای حلقوی مؤثر باشد. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است که به خوبی شناخته شدهاست. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشار_خون و چربی_خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معده و روده است.
گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون میشود، از این رو میتواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد. اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضدباکتریایی این میوه هستند.
مطالعات نشان میدهد که این میوه میتواند در درمان تومور ها مؤثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک برای افراد مبتلا به نقرس توصیه میشود. مصرف گوجه سبز برای درمان شب_کوری، بیماری های روماتیسم و تصلب شرایین مفیداست.این میوه همچنین ادرارآور است و عملکرد کلیه ها را تنظیم می کند.گوجه سبز منبع ویتامین های گروه B است که باعث کاهش استرس و افسردگی می شود و برای سلامتی پوست و اعصاب مفیداست. همچنین در سوخت وساز طبیعی کربوهیدرات و پروتئین نقش مؤثری دارد.
منبع: ذاکر نیوز