عفونت های قارچی مشکل شایعی هستند که برای بسیاری از افراد اتفاق می افتد. هنگام بروز عفونت علائمی نظیر خارش و ترشحات سبب آزار بیمار می شوند. در این شرایط فرد برای رهایی از این مشکل به سمت پمادها و جعبه ی داروها می رود. در چنین شرایطی انجام برخی کارها و برخی از عادت ها باعث می شود عفونت تشدید شود. لیا میل هیسر، متخصص بیماری های زنان دانشگاه استنفورد مواردی را به شما معرفی می کند که انجام آنها باعث بدتر شدن عفونت شما می شود.
پوشیدن شلوارهای تنگ
بیشتر زنانی که دچار عفونت قارچی هستند دچار التهاب فرج هستند که این التهاب با پوشیدن شلوارهای تنگ افزایش می یابد. شلوار تنگ به هوا اجازه نمی دهد داخل واژن شود و موجب افزایش دما و در نهایت رطوبت آن می شود. رطوبت به نوبه ی خود موجب رشد قارچ ها می شود. حداقل سعی کنید زمانی که دوره ی درمانی خود را طی می کنید، شلوارهای تنگ نپوشید.
آیا می دانستید پوشیدن شلوارهای تنگ موجب ایجاد عفونت قارچی واژن می شود ؟
روابط جنسی
بهتر است تا بهبودی کامل از روابط جنسی بپرهیزید، در غیر این صورت التهاب ناحیه ی واژینال شما بیشتر خواهد شد. دلیل دیگر این است که قارچ می تواند از طریق رابطه ی جنسی به شریک شما منتقل شود. بهتر است در این موارد از کاندوم استفاده کنید.
دوش واژینال
واژن شما به خودی خود یک پاک کننده است. وقتی یک خانم از دوش واژینال استفاده می کند، او با این کار به طور منفی، تعادل ظریف قارچ و باکتری های واژن را از بین می برد. این کار موجب ایجاد و یا تشدید عفونت قارچی می گردد.
پوشیدن لباس زیر نامناسب
قارچ در محیط های گرم و مرطوب رشد می کند. پوشیدن لباس های زیری که از جریان هوا به واژن جلوگیری می کند، خطر عفونت را افزایش می دهد. بهتر است به جای لباسهای زیر پلاستیکی از انواع نخی آن استفاده کنید و هرگاه عرق کردید و یا لباس زیرتان مرطوب شد آن را عوض کنید. پس از رفتن به استخر نیز هر چه زودتر مایوی خود را عوض کنید.
مصرف شکر فراوان
گرچه نیاز به مطالعات بیشتری در این زمینه می باشد اما داده ها نشان می دهد که مصرف شکر، شما را بیشتر در معرض عفونت قارچی قرار می دهد و یا علائم آن را تشدید می کند. اگر مستعد عفونت قارچی هستید می توانید برای مدتی مصرف شکر را کاهش دهید تا نتایج مثبت آن را ببینید.
مصرف زیاد کربوهیدرات ها
مطالعات نشان داده است افرادی که بیشتر از کربوهیدرات های ساده استفاده می کنند، بیشتر نیز دچار عفونت های قارچی می شوند.
نان سفید، پاستا و انواع دیگر آنها به سرعت در بدن تبدیل به قند می شود. الکل، نان و برخی از پنیرها دارای مخمر می باشند. تحقیقات بیشتری باید در زمینه ی مصرف غذا و عفونت های قارچی انجام شود. اما در طول یک عفونت شما باید از مصرف غذاهایی که با مخمر درست می شوند خودداری کنید
منبع: سلامتی