کیک اسفنجی ساده برای کیک های تولد که نیاز به خامه کشی دارد، بسیار ایده آل است. در این مطلب می خواهیم آموزش کیک اسفنجی ای را داشته باشیم که با مربای خلال پرتقال تزئین می شود. با دکتر سلام همراه باشید.
مواد لازم برای پختن کیک اسفنجی:
آرد: 2 فنجان
تخممرغ: 2 عدد
خاک قند: 4 قاشق غذاخوری
شیر: نصف فنجان
کره: 125گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک اسفنجی با تزئین مربای خلال پرتقال:
فر را با حرارت 180درجه گرم کنید. قالب کیک را چرب یا کاغذ روغنی پهنکرده و کمی آرد بپاشید. کره و خاک قند را در ظرفی بریزید و آنقدر هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
تخممرغ و وانیل را بهتدریج اضافه کنید و خوب هم بزنید. آرد الک شده را با شیر به مخلوط اضافهکرده و کمی هم بزنید تا گلوله نشود و کاملا صاف و یکدست شود. مایه را در قالب ریخته و به مدت 45دقیقه در فر قرار دهید.
پس از پخت، کیک را به مدت 10دقیقه بگذارید تا خنک شود. جهت تهیه کرم شکر، کره و آبلیمو را روی بخار آب هم بزنید تا بهصورت کرم دربیاید. آن را با چاقوی صافی روی کیک قرار دهید و با مربای خلال پرتقال تزئین کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ و ساده
روش تهیه چیزکیک شکلاتی بدون پخت
آموزش تهیه کیک با عطر میوه بهاری
منبع: ایده آل