رول مرغ و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه رول مرغ و اسفناج را در این بخش از دکتر سلام آماده کرده ایم. توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.
مواد لازم رول مرغ و اسفناج:
سینه کامل مرغ: 1عدد
زعفران آبکرده: 2قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: 1قاشق غذاخوری
پودر سیر: 1قاشق غذاخوری
اسفناج پخته: 200 گرم
سوسیس فرانکفورتر: 2 عدد
پیاز کوچک: 1عدد
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج:
ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه های کوچکتر تقسیم میکنیم و هر طرف سینه را با بیفتککوب بازکرده، طوریکه از هم باز نشود. روی مرغها آبلیمو، زعفران آبکرده، پودر زنجبیل، پودر سیر، نمک و فلفل میریزیم. هر دو روی مرغهای کوبیدهشده را به همین شکل مزهدار کرده، روی آنها را با سلفون پوشانده و میگذاریم دو ساعت بماند.
در این مرحله پیاز را ریزکرده و با کمی روغنزیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافهکرده و همه را با هم تفت میدهیم تا سرخ شوند. به اسفناج نمک و فلفل اضافهکرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهنکرده و یک سوسیس در وسط آن قرار میدهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دورتادور سوسیس میپیچیم. دور رولت را بهطور کامل نخپیچیده و داخل تابهای چدنی که از قبل داغ کردهایم، سرخ میکنیم.
منبع: ایده آل