برگهای این گیاه چرمی، سخت، نیزهای و سبز رنگ و شاخههای این گیاه منشعب و سفید رنگ است. این بوته جنگلی در تمام فصول سال سبز است و در اوایل تابستان میوههای کروی و زرد رنگی آن میرسد.
گیاهی با خواص دارویی بیشمار
گیاهی که از قدیم الایام بومیان منطقه سیستان و بلوچستان از آن به عنوان ساخت پنیر به صورت محلی استفاده میکردند
گیاهی سخاوت مند و کم توقع نسبت به کمبود منابع آب و خاک، از این رو میتوان کشت گسترده این گیاه را جهت تامین علوفه دام، محافظ خاک در برابرفرسایش و طوفان ها، همچنین جلوگیری از حضور ریزگردها، توصیه نمود.
خواص دارویی انسانی: ضد باکتری، ضد قارچ، ضد کرم روده، افزایش سیستم ایمنی، درمان هپاتیت، دیابت سوءهاضمه بیماریهای مزمن کبد وناهنجاری های معده
کاربرد عصاره الکلی این گیاه در جیره غذایی جوجه های گوشتی باعث افزایش استحکام استخوان و افزایش وزن طحال(از مناطق اصلی تولید آنتی بادی در بدن در مقابل هر گونه آنتی ژن می باشد و افزایش وزن آن نشانه ی افزایش جمعیت سلولی و تولید سلول های ایمنی می باشد) شد.
اگروفودنیوز