سرکه سیب یکی از مفید ترین فرآورده های تخمیری به شمار می آید. سیب یکی از مفید ترین میوه هاست و پزشکان همواره مصرف روزانه این میوه را توصیه می کنند. سرکه سیب نیز با بهره وری از خواص سیب یک معجون سلامتی است که خواص بسیاری را در خود دارد. در ادامه شما را با نحوه تهیه سرکه سیب آشنا خواهیم کرد. با دکتر سلام همراه باشید.

سرکه یک فراورده است طبیعی که برای مصارف مختلف از آن استفاده می شود مانند خواراکی و پزشکی و پاک کنندگی در مطالب زیر طرز تهیه سرکه سیب به چند روش مختلف آموزش داده خواهد شد.

 

دو دستور برای تهیه سرکه سیب

روش تهیه سرکه سیب با روش اول

ابتدا سیب ها را کاملا تمیز بشویید
آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته ها و دم آن را جدا نمایید.
یک سطل آماده کنید و سیبها را درون آن بریزید .
یک قاشق مخمر نانوایی را با آب گرم حل کنید و به سیبها اضافه کنید و یا می توانید به اندازه یک کف دست نان روی آنها قرار دهید .
روی ظرف را تا جایی که ¼ ن خالی بماند زیرا بر اثر تخمیر بالا می آید و از ظرف سر ریز نشود.
به مدت۷ تا ۸ ماه با آن کاری نداشته باشید تا عمل تخمیر صورت بگیرد .
بعد از آن مدت مواد را صاف می کنیم.
مواد صاف شده را درون شیشه می ریزیم بعد از مدت پانزده روز آن را استفاده می کنیم.

طرز تهیه سرکه سیب فوری

ابتدا سیبها را کاملا تمیز بشویید .
آنها را به چهار قسمت تقسیم کرده و هسته و دم آن را جدا کنید .
آب سیبها را به وسیله ی آبمیوه گیری بگیرید .
آب سیبها را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و به ازای هر کیلو آب سیب یک لیوان سرکه سیب اضافه کنید .
ظرفتان را به مدت ۴۰ روز در جای گرم قرار دهید در این روش به آب نیاز ندارید و بعد از چهل روز بدون صاف کردن مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع: بویر نیوز