بدن انسان با استفاده از عناصر مختلف به متابولیسم می پردازد. Mg یا منگنز یکی از این عناصر است که در بسیاری از مواد غذایی یافت می شود. منگنز یکی از عناصر حیاتی برای بدن است اما متخصصین معتقدند که مصرف منگنز می تواند باعث بروز برخی بیماری های قلبی در فرد گردد. در ادامه به بررسی بیشتر این موضوع خواهیم پرداخت. با دکتر سلام همراه باشید.
منگنز
کارشناسان سلامت معتقدند مصرف زیاد منگنز خوراکی ممکن است موجب عفونت قلبی کشنده شود.
در این بررسی آمده است در صورتی که در مصرف منگنز خوراکی افراط شود قلب به نوعی باکتری موسوم به “استافیلوکوکوس اورئوس” آلوده میشود که برای قلب کشنده است.
منگنز ماده معدنی ضروری برای بدن است که اگر به صورت افراطی مصرف شود میتواند سمی باشد. این ماده معدنی در سبزیجات برگدار همچون کلم و اسفناج و همچنین در چای، آناناس و خشکبار وجود دارد.
متخصصان علوم پزشکی در آمریکا در این آزمایش به بررسی تاثیر افراط و تفریط در مصرف این ماده بر آلودگی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در موشها پرداختند.
در این بررسی گروهی از موشها سه برابر بیش از حد مجاز با ماده معدنی منگنز تغذیه شدند و در گروه دیگر مصرف مقدار طبیعی رعایت شد. این متخصصان دریافتند تنها افزایش مصرف این ماده بر احتمال آلوده شدن به این باکتری تاثیر دارد.
همچنین بیشتر موشهایی که مصرف مازاد منگنز داشتهاند در نتیجه ابتلا به این عفونت تلف شدهاند.
منبع: ایسنا