ارتباط مصرف قند و شکر با ابتلا به سرطان

 

در مصرف قند و شکر زیاده روی نکنید. این محصولات خوراکی بدنتان را مستعد ابتلا به سرطان های خطرناک خواهند کرد. تجزیه مواد قندی توسط سلول های سرطانی به سرعت صورت گرفته و باعث انتشار سریع تر آن ها در بدن بیماران خواهد شد. به تازه ترین نتایج تحقیقات پژوهشگران در این رابطه دقت کنید.

محققان با استفاده از یک پروژه پژوهشی مشترک 9 ساله پرده از راز ارتباط قند با سرطان برداشتند.

محققان با استفاده از یک پروژه تحقیقاتی 9 ساله موفق به توصیف اثر وربرگ شدند. در این پدیده سلول‌های سرطانی به سرعت قند را تجزیه می‌کنند و از این طریق تومور تحریک شده و سریعتر رشد می‌کند.

 

به گزارش ساینس دیلی،محققان در مطالعه‌ای که در سال 2008میلادی آغاز شد، روی پدیده وربرگ تمرکز کردند و دریافتند سلول‌‌های تومور نسبت به بافت سالم، مقدار بیشتری قند به لاکتات تبدیل می‌کنند.

 

این پدیده در بین سلول‌های سرطانی بسیار شایع است و حتی از آن برای شناسایی تومور مغزی استفاده می‌شود؛ ولی تاکنون مشخص نبود که نشانه سرطان است یا یکی از علل آن محسوب می‌شود.

ارتباط مصرف قند و شکر با ابتلا به سرطان

***قند سلول‌های سرطانی را بیدار می‌کند

این مطالعه نشان می‌دهد مصرف بیش از اندازه قند توسط سلول‌های سرطانی منجر به یک چرخه معیوب تحریک رشد سلول‌های سرطانی می‌شود؛ بنابراین می‌توان رابطه بین اثر وربورگ و تومور تهاجمی را توصیف کرد.
محققان بر این باورند نتایج این مطالعه تاثیر قابل توجهی بر رژیم غذایی مناسب بیماران مبتلا به سرطان خواهد داشت.
نتایج این مطالعه در نشریه Nature Communications منتشر شده است.

ایرنا