به تازگی محققان کالج «کینگ» لندن موفق به کشف دارویی جدید برای درمان میگرن و مقابله با حملات میگرنی شدند. این دارو می تواند عوارض ناشی از میگرن از جمله تهوع، سرگیجه و سردرد را کاهش دهد. غالبا بیماری میگرن ریشه خانوادگی داشته و یک بیماری ژنتیکی محسوب می شود.
نتایج یک مطالعه نشان می دهد، یک داروی جدید تولید شده، می تواند شمار حملات میگرن را در افراد مبتلا به نصف کاهش دهد. این دارو اولین درمان پیشگیرانه میگرن در 20 سال گذشته محسوب می شود.
در این مطالعه محققان کالج «کینگ» لندن با انجام آزمایش هایی بر داروی «ارنوماب» Erenumab متوجه شدند که این دارو شمار حملات میگرن را به نصف کاهش می دهد؛ این دارو امید جدیدی برای مبتلایان به این سردرد ناتوان کننده است.
تزریق ماهی یک بار این دارو که می تواند در خانه انجام شود، مولکول مغزی مرتبط با میگرن را مسدود می کند.
افراد زیادی در سراسر جهان به میگرن مبتلا هستند و علائم این بیماری می تواند بسیار شدید باشد بطوریکه تنها راه خلاصی از این درد و تهوع، دراز کشیدن در یک اتاق است.
به نظر می رسد که این دارو، شمار روزهایی را که بسیاری از مبتلایان به میگرن بر اثر ابتلا به این سردرد ناتوان کننده از دست می دهند، به نصف کاهش می دهد؛ این موفقیت را سازمان های خیریه آغاز یک تغییر واقعی برای مبتلایان به میگرن توصیف کردند.
دکتر پیتر گادسبای استاد نورولوژی کالج کینگ لندن که ریاست یک فاز (فاز III) این آزمایش بالینی را بر عهده داشت، گفت: به وضوح مشخص است که مسدود کردن این مسیر می تواند تاثیر میگرن را کاهش دهد.
وی افزود: نتایج نشان دهنده یک انتقال واقعی برای بیماران مبتلا به میگرن از درمان های ضعیف به یک درمان ویژه است که به طرز خاصی طراحی شده است.
میگرن معمولا شامل سردرد شدید است و اغلب علائمی از قبیل تهوع و حساسیت به نور و صدا دارد. در زنان از هر پنج زن یک نفر و در مردان از هر 15 مرد یک نفر به میگرن مبتلا می شوند. تقریبا نیمی از تمام افراد مبتلا به میگرن رابطه فامیلی نزدیکی با یکدیگر دارند که این موضوع نشان می دهد این بیماری می تواند ژنتیک باشد.
روزنامه تلگراف