این روزها گوشت مرغ بیشترین استفاده خوراکی را دارد. گوشت سفید خواص و مزایای زیادی برای بدنمان به همراه دارد. بهتر است با مزایا و ویژگی های این گوشت برای بدن آشنا شوید. همچنین نظر محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره عوارض جانبی این گوشت را نیز بخوانید. با ما همراه باشید.
محقق طب سنتی با اشاره به اینکه هرچه مرغ چاقتر باشد، رطوبت زیادتری در بدن تولید میکند و استفاده آن چندان سفارش نمیشود، اظهار کرد: برای از سمت مردم که فعالیت بدنی تقریبا کمی دارند، استفاده گوشت پرندگان زیادتر از چرندگان سفارش میشود.
هر آن چیزی که درباره استفاده گوشت مرغ لازم هست بدانید
پژوهشگر طب سنتی دنبال کرد: گوشت مرغ خانگی گوشت میانه رو و متوسطی هست که رنگ پوست را ترقی داده و استفاده آن مزایای فراوانی دارد علاوه بر این خوب ترین نوع مرغ، مرغی هست که در حال به چه سبب و تحرک دارا باشد نه اینکه در محلی مانند مرغداری حفظ شده و با تغذیه تصنعی رشد کند.
میرغضنفری دنبال کرد: ولی در محلهایی که بصورت تصنعی مرغ را حفظ میکنند، چون هم غذای طبیعی استفاده نمیشود و هم فعالیت بدنی در حد قدر کفایت نیست. موادزاید در بدن مرغ جمع میشود و در دستاورد استفاده اکثر از حد آن ضررهایی بهمراه خواهد داشت.
این دکتر و دکترای مهارتی فیزیولوژی با اظهار اینکه هرچه مرغ چاقتر باشد، رطوبت زیادتری در بدن تولید کرده و در دستاورد مزاجهای مرطوب لازم هست از آن اجتناب کنند، اظهار کرد: میزان حرارت گوشت مرغ نسبت به حرارت گوشتهای قرمز و گوشت گوسفند کمتر هست و اینکه به اصطلاح گفته میشود سرد هست به این معنی هست نه اینکه طبع آن سرد باشد.
میرغضنفری با اشاره به اینکه بال و گردن و مخصوصا دل مرغ نسبت به گوشت قسمتهای دیگر بدن مرغ گرمتر هست، اظهار کرد: خوب ترین زمان ذبح و استفاده مرغ، پیش از آغاز دوران تخمگذاری و درباره خروس، اوایل آغاز به خواندن هست.
سرویس سبک زندگانی فردا