دانستنی هایی در رابطه با سرطان خون

 

متاسفانه سرطان خون امروزه افراد زیادی را در کشورمان مبتلا کرده است. دکتر محمد مهدی کوشیار فوق تخصص خون و سرطان بالغین در مورد این سرطان خطرناک توضیحات ویژه ای ارائه داده اند که در ادامه خواهید خواند. 

یک فوق تخصص خون و سرطان بالغین گفت: به نظر می‌رسد روند ابتلا به سرطان خون در کشور اندکی نسبت به سال‌های گذشته افزایش داشته است، اما درحال حاضر پاسخ‌های درمانی مثبتی برای این نوع ازسرطان دریافت کرده‌ایم.

دکتر محمد مهدی کوشیار ، موضوع پیشگیری از سرطان را مسئله‌ای مهم دانست و اظهار کرد: آشنایی با سرطان در ابعاد وسیع خود باعث شده که محققان و پزشکان روزبه روز درصدد ارائه راهکارهای درمانی جدید برای مقابله با آن باشند، به گونه‌ای که در آینده‌ی نه چندان دور سرطان نیز سرنوشتی مانند بیماری سل داشته باشد.

دانستنی هایی در رابطه با سرطان خون

وی افزود: در آینده ی نزدیک درمان‌هایی برای سرطان به صورت هدفمند ارائه خواهد شد که مردم را از ناراحتی ها وعوارض ناشی از رادیوتراپی، شیمی درمانی وجراحی‌های سنگین نجات می‌دهد

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: عمده روش‌های درمانی برای بیماران مبتلا به سرطان جراحی‌، رادیوتراپی‌ و شیمی درمانی‌ بود که عوارض زیادی به دنبال داشت اما امروزه داروهای جدیدی به صورت خوراکی برای درمان سرطان ارائه می‌شود که موجب کاهش این عوارض برای بیماران می‌شود.

کوشیار گفت: هنوز مشخص نشده است که علت اصلی ابتلا به سرطان خون، تغذیه نامناسب، مواد شیمیایی و استرس‌ است یا خیر، بنابراین نمی‌توان گفت برای ابتلا به سرطان‌ها علل کلی وجود دارد؛ البته برخی از آن ها ویروسی هستند.

دانستنی هایی در رابطه با سرطان خون

وی تصریح کرد: رعایت بهداشت غذایی، شغلی، محیطی و آلودگی هوا ، استعمال دخانیات و… از اهمیت بسیاری در پیشگیری از سرطان ها برخوردار است.

این فوق تخصص خون و سرطان بالغین عنوان کرد: روش‌های درمانی جدیدی برای درمان سرطان خون از جمله استفاده از سلول‌های بنیادی وپیوند مغز استخوان وجود دارد و خوشبختانه مراکزی قوی در این زمینه در کشور ما فعالیت دارند.

کوشیار خاطرنشان کرد: استفاده از سلول‌های بنیادی برای اولین بار در سرطان خون انجام شد و سپس گسترش پیدا کرد؛ علم سرطان از تشخیص های زودرس و بیماری سرطان‌های فامیلی جلوگیری می کند و همچنین از داروهایی استفاده می کند که بسیار هدفمند، کم عرضه و ترجیحا خوراکی باشد.

ایسنا