سیستم ایمنی از زمان ورود ما به این دنیا می تواند برای پیشگیری از بسیاری بیماری ها مفید واقع شود. متأسفانه با برخی از رفتارها می توانیم قدرت مبارزه سیستم ایمنی خود را کاهش دهیم.
در دنیای اطراف ما میکروب های بسیار زیادی وجود دارند که با بیماریزایی فوق العاده بالایی همراه هستند. کمی به دست خود نگاه کنید. شاید از نظر ظاهری بسیار تمیز باشد اما در حقیقت منبع بسیار بزرگ و مهمی از انواع بیماری ها به شمار می رود که می تواند سلامت شما را تحت تأثیر خود قرار دهد. تا زمانی که سلامتی وجود نداشته باشد عملا از زندگی خود لذت نخواهید برد. در ادامه به یک سری از رفتارهای نادرست اشاره خواهیم کرد که نقش بسیار مهمی در کاهش قدرت مبارزه سیستم ایمنی بدن شما ایفا می کند.
افزایش قدرت سیستم ایمنی با خواب
یکی از عوامل مؤثر در کاهش این قدرت مبارزه در ارتباط با تغییر در ساعت خواب شما می باشد. خواب شبانه و در برخی از افراد نیز خواب روزانه می تواند راه مناسبی برای دریافت دوباره انرژی از دست رفته باشد. بنابراین سعی کنید تا حداقل شش و حداکثر هشت ساعت از روز را به خواب مشغول شوید. تحقیقات نشان می دهد که منشأ بسیاری از بیماری های امروز با کم خوابی ارتباط نزدیکی دارد.
افزایش قدرت سیستم ایمنی با فعالیت های بدنی
سیستم ایمنی ما به شدت تحت تأثیر سلامتی بدن نیز قرار دارد ، بنابراین اگر دوست دارید تا بدنی سالم داشته باشید از بی تحرکی به شدت پرهیز نمایید. این بی تحرکی موجب می شود تا چربی های اضافی در بدن شما انباشته شود که در نتیجه سلامت قلب ، مغز و سایر اندام های بدن را تحت تأثیر خود قرار می دهد. پس سعی کنید تا در طول روز اندکی از زمان خود را صرف راه رفتن کنید. زندگی ماشینی را کنار بگذارید و برای دوری از انواع بیماری ها سعی کنید تا توان سیستم ایمنی خود را برای مبارزه با انواع میکروب ها از طریق ورزش کردن افزایش دهید.
دوری از استرس و اضطراب
زندگی بدون استرس و اضطراب شاید به یک شعار بیشتر شبیه باشد. در حالی که امروزه با وجود شرایط متفاوت زندگی کمتر کسی وجود دارد تا از آینده ی نامعلوم خود ترسی نداشته و استرسی را به خود راه ندهد. سعی کنید تا جای ممکن عوامل استرس زا را از درون و اطراف خود پاک کنید. یکی از تأثیرات نامطلوب استرس ابتلا به بیماری های خود ایمنی یا بیماری های جزئی است که سیستم ایمنی بدن توانایی مبارزه با آنها را ندارد.