لوبیا سفید منبع خوبی از فیبر و پروتئین است شاخص قند خون بسیار پایینی دارد مهار کننده های آلفا آمیلاز به تنظیم ذخیره چربی در بدن کمک میکند. ، لوبیا سفیدیک منبع خوبی از منیزیم است، ماده معدنی با خواص درمانی متعدد دارد.لوبیا یک غذا فوق العاده سالم است. آنتی اکسیدان ها، فیبر، پروتئین، ویتامین B، آهن، منیزیم، پتاسیم، مس و روی دارد. خوردن روزانه آن خطر ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی، سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد، به کنترل وزن کمک میکند. لوبیا اشتها را کم میکند
موارد استفاده: دیابت، چاقی
اثرات: کاهش قندخون، کاهش اشتها/ چاقی، تصفیه کننده و سم زدا.
مواد تشکیل دهنده: نشاسته، پروتئین، آهن، پتاسیم، سلنیوم، مولیبدن، تیامین، ویتامین ب6، اسید فولیک
افزایش قندخون و سطح انسولین شروعی برای مقاومت به انسولین و دیابت نوع 2 است. در رژیم مرسوم امروزی، نان سفید، برنج و سیبزمنی شامل مونوساکاریدهایی هستند که به سرعت در روده جذب میشوند. این غذاها در اصطلاح دارای معیار گلیسمی بالا هستند (قند خون را به سرعت افزایش میدهند) و سبب بیماریهای قلبی عروقی و چاقی میشوند. بسیاری از مطالعات نشان دادهاند که لوبیای سفید نوعی بازدارنده برای آنزیم آلفا-آمیلاز (آنزیمی که شکستن نشاسته در دستگاه گوارش انسان را سرعت میبخشد) است. خوردن این بازدارنده از شکستن کربوهیدرات غذاها در روده پیشگیری میکند و قند کمتری تبدیل به چربی میشود.
علاوه بر این، لوبیای سفید خاصیت سمزدایی نیز دارد. گیاهان سمزدا ، مواد سمی و بیهوده را از بدن خارج میکنند و عملکرد کلیه و کبد را بهبود میبخشند و جریان خون را در بافتها افزایش میدهند.
روشهای آماده سازی و دوز مصرف: تمام انواع لوبیاهای سفید غذای دارویی بسیار مفیدی هستند که همواره و به هر مقداری میتوانید از آنها استفاده کنید. اما در صورتی که به صورت کپسول استفاده شوند بهتر است یک یا دو کپسول پیش از هر وعدهی غذایی مصرف شود.
منبع-http://fa.parsiteb.com