از مواد ژله هندونه مقداری موند، زد به سرم با اونهم یه ژله به شکل انار درست کنم. کف کاسه بزرگ و کمی ژله قرمز ریختم، گذاشتم یخچال ببنده. آوردم بیرون یه کاسه پر از یخ گذاشتم وسطش و ژله قرمزوریختم وسط دو تا کاسه و گذاشتم تو یخچال خودش رو که بست یخ کاسه وسطی روخالی کردم. جاش آب گرم ریختم و کاسه رو کشیدم بیرون دوباره کمی ژله سفیدریختم (نیم سانت) بسته که شد، یه کاسه کوچیکتر رو پر یخ کردم گذاشتم وسطش وژله سفید رو ریختم بعد از بسته شدن زله سفید و بیرون آوردن کاسه کوچیک، انار دون شده رو ریختم وسطش و کم کم از ژله سفید میدادم روش و گذاشتم یخچال. مرحله آخر هم گذاشتم توی آبگرم و بر گردوندم و تاج انار رو که دونکرده بودم از وسط برش طولی دادم و با خلال دندون وصلش کردم به ژله. مزه اش عالی بود.جفت ژله ها انار و هندونه از نزدیک خیلی قشنکتر ازعکسشون بودن. ژله انار به حدی طبیعی بود که هم پسرم و هم همسرم رو در نگاه اول به اشتباه انداخت ( یه آن فکر کردن انار قاچ شده ست ).ژله شیر با کرم وانیلی :1 لیوان شیر رو با 2-3 ق غ شکر میجوشونی از رو گاز برمیداری، کمی وانیل و نصف بسته خامه اضافه میکنی و خوب مخلوط میکنی تا یکنواخت بشه. بعد 3 ورق ژلاتین آب شده رو کاملا باهاش مخلوط میکنیم.