teaاگر می خواهید از بدنتان مراقبت کنید این چای را فراموش نکنید  چون برای سلامتی فواید زیادی دارد و از ابتلا به بسیاری از بیماری ها جلوگیری میکند با خواندن منعت های این چای برای یک بار هم که شده حتما آن را امتحان خواهید کرد و اگر عادت به نوشیدن این چای دارید خاصیت آن را بدانید  .بهتر است در ادامه مطلب نگاهی به فایده های ان چای انداخته  و طرز تهیه این چای را یاد بگیرید

اسم چای ماسالا به گوش شما خورده است؟ چای ماسالا یک چای هندی است که قرن هاست در سراسر جهان شناخته شده است و در نقاط مختلف جهان، به صورت های مختلف تهیه می شود. این نوشیدنی از ترکیب گیاهان، ادویه ها و حتی سبزیجات و میوه ها در آب جوش تهیه می شود.
این دستور تهیه ی ماسالا به بهبود گوارش و تقویت دستگاه ایمنی کمک می کند.
ترکیبات چای ماسالا رادیکال های آزاد را از بین می بردند و به این ترتیب، از سرطان، سرماخوردگی، جوش صورت و مشکلات دیگر جلوگیری می کنند.
این دمنوش خوش عطر و طعم را تهیه کنید و با نوشیدن آن، التهاب بدن خود را کاهش دهید، ایمنی بدن خود را بالا ببرید و گوارش را بهبود ببخشید.

مواد لازم

•    سه فنجان آب جوش
•    یک چوب دارچین
•    ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه و رنده شده
•    ½ قاشق چای خوری میخک کامل
•    ۸ عدد غلاف (پوسته ی خارجی) هل
•    یک فنجان شیر نارگیل پر چرب
•    عسل خام برای افزودن شیرینی

 

طرز تهیه

همه ی ادویه ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش دم کنید. شیر نارگیل و عسل را به آن اضافه کنید. آن را صاف کنید و بنوشید.

مواد اصلی و فواید چای ماسالا

هل نشاط آور است و سلامت کلیه ها، ریه ها و قلب را بهبود می بخشد. از طرف دیگر، میخک برای مجاری گوارشی بسیار مفید است. هل و میخک هر دو خواص ضدعفونی کنندگی دارند و به بدن در مقابله با عفونت و همچنین تقویت دستگاه ایمنی کمک می کنند.
دارچین به عنوان ماده ی اصلی دیگر این نوشیدنی، به کاهش قند و کلسترول خون کمک می کند. دارچین برای مقابله با سرطان روده ی بزرگ هم بسیار مؤثر است.
زنجبیل فواید درمانی فراوانی دارد و به همین جهت، گیاه دارویی بسیار محبوبی است. زنجبیل دستگاه ایمنی را تقویت می کند و گوارش را بهبود می بخشد. زنجبیل باعث کشته شدن سلول های سرطانی می شود و به این ترتیب از سرطان جلوگیری می کند. زنجبیل علائم آسم را تسکین می دهد و سلامت قلبی و عروقی را بهبود می بخشد.

منبع : baghdaroo.com