آموزش درست کردن سرکه هلو خانگی

fo2607

معمولا سرکه های صنعتی بدلیل استفاده از مواد های نگهدارنده بسیار ترش می باشند بنابرای در این مطلب طرز تهیه سرکه خانگی هلو رو براتون گذاشتم امیدوارم که خوشتون بیاد.

مواد لازم :

 هلو  ۴ تا ۵ کیلو
خمیر ترش یک قاشق سوپ خوری
سرکه ۲ لیوان
 نمک ۳ قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان

طرز تهیه :
ابتدا هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود. هسته آنها را درآورده و میوه آن را خرد کنید و در ظرف مناسب و مخصوص تهیه سرکه بریزید. خمیر مایه را با سرکه مخلوط کنید و نمک و شکر را به آن اضافه کنید و روی هلو‌ها بریزید و خوب مخلوط کنید و آنها را چنگ بزنید. در ظرف را ببندید، طوری که هوا در آن نفوذ نکند و آن را در جای خنک بگذارید.

بعد از یک ماه در ظرف را باز کنید و باز هم ترشی را خوب مخلوط کنید و آن را صاف کنید. سرکه صاف شده را ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن، در ظرفی مناسب بریزید و در جای تاریک نگهداری کنید و به مصرف برسانید.

منبع : چهاردیواری جام جم

myportal

۱ مهر ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی