آموزش درست کردن موتبک همراه با گوشت گوسفندی

fo3397

در مطلب زیر طرز تهیه موتبک رو براتون گذاشتم این غذا باید با گوشت گوسفندی درست شود بنابراین در مطلب زیر طرز تهیه موتبک همراه با مواد لازم آن برای شما عزیزان گذاشته شده است.

آماده سازی و پخت موتبک : ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه موتبک :

 برنج  ۱ کیلو گرم
گوشت گوسفندی ۱ کیلو گرم
 مرغ در صورتی که گوشت نمی خواهید  به میزان لازم
پیاز ۱۵۰ گرم به اضافه ۱ عدد متوسط
شوید ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز ۱/۲ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
چوب دارچین ۱ عدد
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
برگ بو ۳ عدد
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه موتبک :
برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، ۱ عدد پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده، برگ بو، چوب دارچین، ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه و آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد، در انتهای پخت نمک را اضافه کنید.

در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت داده تا طلایی شود. شوید را ریخته وبا حرارت متوسط بمدت ۵ دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید، تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.

آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.

برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید (به میزان آب توجه کنید) برنج را جمع کرده و پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و ۱/۲ فلفل سیاه را مخلوط کرده و بر روی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد.

گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید. برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب کشیده و با چاشنی گشنیز میل کنید.

منبع : bamacook.com

 

myportal

۹ آبان ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی