نحوه ی پخت پولنتا ایتالیایی خوشمزه و ساده

9

برای شما در این قسمت وبسایتیک غذای خوشمزه ی ایتالیایی نیز در نظر گرفته شده است حالا در این قسمت دیده می شود نحوه ی پخت پولنتا ایتالیایی خوشمزه و ساده که همچنین مواد لازم این غذا هم برای شما گذاشته شده است.پولنتا ایتالیایی غذایی است که با مرغ درست می شود که بسیار راحت و آسان می باشد.این غذای ایتالیایی بسیار ساده تهیه می شود و غذایی سریع و سبک برای شب هایتان آماده کنید.این غذای خوشمزه ترکیبی از مرغ سرخ شده به همراه سس گوجه فرنگی و آلو برقانی و اسفناج است که غذایی ایده‌آل و سالم برای یک شام ساده می‌باشد.

مواد لازم:

گوجه فرنگی ۱ پیمانه
شکر قهوه ای ۱ قاشق سوپخوری
پولنتا ۴/۳ فنجان
آرد ۲/۱ فنجان
آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره) ۴/۱ فنجان
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ تکه
اسفناج ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

گوجه فرنگی‌ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه‌ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود ۳ دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی‌ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.در یک ماهی‌تابه ۵/۲ فنجان آب همراه با ۱ قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای ۵ دقیقه آن را بپزید.در ظرف کم عمقی آرد را با ۲/۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانید و سپس ۳ قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی‌تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن‌ها را در ۴ دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.اسفناج‌ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.

منبع:پورتال آسمونی

myportal

۱۳ آذر ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی