قطاب یزد را چگونه و با چه روشی درست کنیم؟

9

شیرینی و باقلوا و قطاب یزد نیز همیشه و همه جا بر سر زبانها می باشد پس اگر دوست دارید بدانید قطاب یزد را چگونه درست می کنند با ما همراه باشید و اینکه سوالی برای کاربران عزیز ما پیش آمده که سوالاتشان را بیان می کنیم قطاب یزد را چگونه و با چه روشی درست کنیم؟ پس کاربران محترم با ما همراه باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.قطاب یزد هم مثل باقلوا یکی از مهم ترین شیرینی های سنتی یزد هستش که با سبک جدیدی پخته میشه به اینصورت که کمی مغز گردو یا بادوم را درون یه نوع نون مخصوصی قرار میدن.که بی شباهت به نون پیراشکی نیست و بعد از اینکه سرخ کردن کوچیک کوچیک جدا میکنن و به ۲ دو نوع شیرین یا معمولی یعنی بدون خاک قند سرو میکنند که البته شیرینیش خیلی بالا هستش که اصلا واسه کسایی که چربی دارن یا مبتلا به دیابت و مرض قند هستند توصیه نمیشه اینم اطلاعات کامل تری از قطاب : این شیرینی در انواع سنتی یزدی و عسلی تهیه می‌شود.قطاب یزدی از دو بخش لایه خارجی و مغز داخلی تشکیل شده‌است.لایه خارجی آن که نانی سرخ شده در روغن است از آرد گندم، شیر یا ماست و زرده تخم مرغ تشکیل شده‌است که پس از طبخ در پودر قند غلطانده می‌شود. مغز داخلی این شیرینی نیز از مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل تشکیل شده‌است. در قطاب عسلی، شیرین کننده اصلی بجای پودر قند، عسل است.

منبع: ورلد ویزیت

myportal

۲۰ دی ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی