نحوه ی پخت پاستای تن ماهی خامه ای
امروز برای افرادی که علاقه ی زیادی به پاستا دارند غذای جدید را که با پاستا تهیه میشود را پیشنهاد میدهیم آن هم نحوه ی پخت پاستای تن ماهی خامه ای می باشد.نحوه ی پخت پاستای تن ماهی خامه ای از جمله دستور غذاهایی می باشد که بسیار پرطرفدار می باشد پس شما عزیزان با ما همراه باشید تا این نحوه ی پخت را به شما بگوییم.همین حالا دست به کار شوید و این پاستای خامهای خوشمزه را بیست دقیقهای آماده کنید.مناسب برای :۴ نفرزمان آماده سازی : حداکثر ۳۰ دقیقهپاستا با طعم متفاوت خامه و تن ماهی غذایی راحت است که با بارها خوردن آن باز هم سیر نخواهید شد.اگر فقط به گوجهفرنگی خشک دسترسی دارید آن را خرد کرده و با کمی روغن آغشته کنید که نرم شود سپس برای غذا استفاده کنید.زمان آماده سازی: ۵ دقیقه، زمان پخت: ۱۵ دقیقه است.
مواد لازم:
کنسرو ماهی تن | ۴۲۵ گرم |
فتوچینی یا اسپاگتی | ۳۵۰ گرم |
گوجه فرنگی نیمهخشک | ۱۰۰ گرم |
خامه | ۱ پیمانه |
نخود سبز پخته شده | ۱ پیمانه |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
پیاز | ½ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
کیپر | ۲ قاشق مرباخوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
- پیاز را خرد کنید.
- پاستا را در آب جوش همراه با کمی نمک بپزید سپس آن را با آب سرد آبکشی کنید.
- بعد از اینکه کامل آب پاستای پخته شده رفت آن را در نیمی از روغن زیتون تفت بدهید.
- بقیه روغن را در یک تابه روی حرارت ملایم گرم کنید.
- پیاز را اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.
- سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه آن را تفت دهید.
- خامه و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید.
- تن ماهی و نخود سبزها را اضافه کنید و هم بزنید تا با بقیه مواد مخلوط شوند.
- به مدت ۱ الی ۲ دقیقه اجازه دهید تا گرم شوند.
- نیمی از جعفریهای خرد شده، گوجه خشک خردشده، کیپر و پاستا را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
- پاستا را با بقیه جعفری خرد شده تزیین کنید.
منبع: آسمونی