نحوه ی پخت پاستای تن ماهی خامه ای

3

امروز برای افرادی که علاقه ی زیادی به پاستا دارند غذای جدید را که با پاستا تهیه میشود را پیشنهاد میدهیم آن هم نحوه ی پخت پاستای تن ماهی خامه ای می باشد.نحوه ی پخت پاستای تن ماهی خامه ای از جمله دستور غذاهایی می باشد که بسیار پرطرفدار می باشد پس شما عزیزان با ما همراه باشید تا این نحوه ی پخت را به شما بگوییم.همین حالا دست‌ به کار شوید و این پاستای خامه‌ای خوشمزه را بیست دقیقه‌ای آماده کنید.مناسب برای :۴ نفرزمان آماده سازی : حداکثر ۳۰ دقیقهپاستا با طعم متفاوت خامه و تن ماهی غذایی راحت است که با بارها خوردن آن باز هم سیر نخواهید شد.اگر فقط به گوجه‌فرنگی خشک دسترسی دارید آن را خرد کرده و با کمی روغن آغشته کنید که نرم شود سپس برای غذا استفاده کنید.زمان آماده سازی: ۵ دقیقه، زمان پخت: ۱۵ دقیقه است.

مواد لازم: 

کنسرو ماهی تن ۴۲۵ گرم
فتوچینی یا اسپاگتی ۳۵۰ گرم
گوجه فرنگی نیمه‌خشک ۱۰۰ گرم
خامه ۱ پیمانه
نخود سبز پخته شده ۱ پیمانه
سیر رنده شده ۲ حبه
پیاز ½ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
کیپر ۲ قاشق مرباخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. پیاز را خرد کنید.
  2. پاستا را در آب جوش همراه با کمی نمک بپزید سپس آن را با آب سرد آبکشی کنید.
  3. بعد از این‌که کامل آب پاستای پخته شده رفت آن را در نیمی از روغن زیتون تفت بدهید.
  4. بقیه روغن را در یک تابه روی حرارت ملایم گرم کنید.
  5. پیاز را اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.
  6. سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه آن را تفت دهید.
  7. خامه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.
  8. تن ماهی و نخود سبزها را اضافه کنید و هم بزنید تا با بقیه مواد مخلوط شوند.
  9. به مدت ۱ الی ۲ دقیقه اجازه دهید تا گرم شوند.
  10. نیمی از جعفری‌های خرد شده، گوجه خشک خردشده، کیپر و پاستا را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
  11. پاستا را با بقیه جعفری خرد شده تزیین کنید.

منبع: آسمونی

myportal

۲۱ بهمن ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی