راهنمای پخت و طرز تهیه نان ماست و پرتقال
امروزه خانم های خانه دار کمتر حوصله ی این را دارند که در خانه نانی بپزند و مهمانی ای بگیرند و غذا با دست پخت خودشان درست کنند. این مطلب تنها برای خانم های خانه دار واقعیست. خانم های اصیلی که عطر غذاشان تا صد خانه آنور تر میپیچد. برای این دسته از بانوان مطلبی آماده کرده ایم تا اصالت خودشان را ثابت و خانه دار بودنشان را تکمیل کنند.
مواد لازم:
به گزارش آکاایران: کره نرم شده: دو سوم پیمانه
شکر: یک و یک چهارم پیمانه
تخممرغ: دو عدد
ماست ساده: نصف پیمانه
آب پرتقال: نصف پیمانه
پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق غذاخوری
آرد: دو و نیم پیمانه
بیکینگپودر: نصف قاشق چایخوری
جوششیرین: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
برای براق کردن:
شکر قنادی: نصف پیمانه
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی ۳۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
• درون کاسهای بزرگ، کره و شکر را خوب هم بزنید تا خامهای شوند.
• تخممرغها را اضافه کنید.( پس از هر بار هم زدن یک تخممرغ اضافه کنید)
• ماست، آب پرتقال و پوست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید.
• آرد، بیکینگپودر،جوششیرین و نمک را درون کاسهای جداگانه خوب با هم مخلوط کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
• کف یک قالب کیک به ابعاد ۸* ۱۳* ۲۳ سانتیمتر را چرب کرده، مایه نان را درون آن بریزید و آن را درون فر که از قبل گرم شده حدود یک ساعت و یا تا زمانی که یک خلال دندان را درون آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.
• قبل از اینکه ظرف را از فر خارج کنید ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نان درون ظرف کمی خنک شود.