دستور پخت دو پاستا از محبوب ترین های ایتالیایی

دستور پخت دو پاستا از محبوب ترین های ایتالیایی

وقتی کلمه ایتالیا را می شنوید اولین چیزی که به ذهنتان می آید پاستاهای خوش طعم و غذاهای لذیذ ایتالیایی است. غذایی محبوب و دوست داشتنی برای تمام سنین. کودکان عاشق پاستا هستند و این جای خوشحالی دارد چراکه پاستا ارزش غذایی بالایی دارد. درست کردن آن ها ساده است فقط در عرض چند دقیقه می توانید با دستورهایی که گذاشته ام یک پاستای ایتالیایی دلپذیر برای شام امشب درست کنید.

اسپاگتی کاربونارا

۳۵۰ گرم ژامبون یا بیکن

۴۰۰ گرم اسپاگتی

۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون

۴ عدد زرده تخم مرغ

۲ حبه سیر

۲۲۵ گرم خامه یا خامه ترش

۷۵ گرم پنیر پارمزان رنده شده

نمک

  • روغن را روی گاز قرار دهید تا داغ شود. سیر را خرد کرده سرخ کنید.ژامبون را خرد کرده و به مدت ۳ دقیقه در روغن سرخ کنید.
  • خامه را با زرده تخم مرغ هم بزنید. پنیر را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل هم بریزید.
  • اسپاگتی را بجوشانید تا کمی نرم شود. سپس آبکش کنید و به ژامبون اضافه کنید. در نهایت سس را به آن اضافه کنید و به مدت ۷ الی ۸ دقیقه بجوشانید تا سفت شود.

پاستای دوم:

دستور پخت دو پاستا از محبوب ترین های ایتالیایی

پاستا کاربونارا با کدو و گوشت توپی

۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱ عدد پیاز

۴ تکه بیکن

۵۰۰ گرم اسپاگتی

۴ عدد زرده تخم مرغ

۲ عدد کدو

۱ پیمانه خامه

۱ عدد لیمو

۱۲۰ پنیر پارمزان رنده شده

یک دسته جعفری

۲ قاشق سوپخوری کره

  • گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده و فلفل را با هم مخلوط  و قلقلی کنید.
  • تاوه را گرم کرده و کره را آب کنید. گوشت ها را ۵ الی ۶ دقیقه داخل کره سرخ کنید. بیکن و کدوی خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید ۳ الی ۴ دقیقه بپزد.
  • پاستا را در آب نمک زده بجوشانید. جعفری ها را خرد کرده و آب لیمو را بگیرید. در داخل ظرفی زرده تخم مرغ، آب لیمو، جعفری ها و پنیر را مخلوط کنید تا سس درست شود. پاستا را با سس مخلوط کنید و به گوشت اضافه کنید. خوب هم بزنید و فلفل به آن اضافه کنید.

myportal

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

مطالب پیشنهادی