دلیل علمی برای تمایل انسان به خواب صبگاهی

دلیل علمی برای تمایل انسان به خواب صبگاهی

یعنی امکان نارد یک بار بخواهند ما را از خواب صبگاهی بیدار کنند و ما نق نزده باشیم. همیشه و در هر موقعیتی انسان ها دوست دارند خواب صبگاهی طولانی مدتی داشته باشند برای همین است که اکثر ما عاشق روزهای قرمز داخل تقویم هستیم. در چند خط ادامه این مقاله میخوانیم که دانشمندان آکسفورد تحقیقی درباره همین موضوع انجام داده اند و علت نفرت انسان از صبح زود بیدار شدن را فهمیده اند.

محققین دانشگاه آکسفورد دریافته اند که برنامه های کاری بسیاری از مردم در ریتم طبیعی سیرکاردین اختلال ایجاد می کند. این مسئله مشکلات سلامتی زیادی ایجاد می کند: مشکلات جسمی و ذهنی، نگرانی، افزایش وزن، فشار خون بالا.

همانطور که این تحقیق به نتیجه رسیده است، شروع ساعت کاری می تواند برای سلامتی مشکل ساز باشد.کودکان بین سن ۸ تا ۱۰ نباید زودتر از ۸:۳۰ به مدرسه بروند. در حالی که سنین ۱۶ تا ۱۸ سال باید از ساعت ۱۰ یا دیرتر شروع کنند.

همانطور که محققان گفته اند انسان های سنین ۱۸ تا ۵۵ باید ساعت کاری شان از ساعت ۱۰ شروع شود. جوانان بین ۱۴ تا ۲۴ سال بیشترین آمار محرومیت از خواب را دارند. آن ها هر شب ۲ ساعت از خواب خود را از دست می دهند. در افراد ۲۴ تا ۳۰ سال این مقدار از دست رفتن خواب ۱ ساعت و نیم می باشد. بنابراین این مقدار کسر خواب ها در روز به روز بعد منتقل می شود و تا زمانی که آن را جبران نکنیم همچنان تاثیرات خود را به همراه دارد.

البته محققان ادعا کرده اند که وقت گذرانی ها با کامپیوتر، لپ تاپ و گوشی نیز در کیفیت خواب تاثیرات منفی زیادی دارد. پس همیشه ۱ ساعت قبل از خواب آن ها را خاموش کنید تا خواب آرام و بی نقصی را تجربه کنید.

پس این مسئله را جدی بگیرید و در تغییر ساعات کاری خود اقدام کنید. ما هرگز نمی توانیم مادر طبیعت را گول بزنیم.

myportal

۱۸ خرداد ۱۳۹۵

مطالب پیشنهادی