غذای ایتالیایی مخصوص شب های عاشقانه

غذای ایتالیایی مخصوص شب های عاشقانه

معمولا یک سری شب ها در زندگی مشترک هستند که باید در آن سنگ تمام گذاشته شود. ولی با قرمه سبزی و قیمه که نمیشود. چون این غذاها را هر شب در هر رستورانی که بروید سرو میکنند و همه خانم های ایرانی در طبخ این غذاها خبره هستند. غذایی که برای شب های رمانتیک زندگی انتخاب میکنید باید خاص و در عین حال خوشمزه باشد شاید باورنکنید ولی باید ساده هم اشد چراکه شما باید وقت داشته باشید تا به خودتان برسید با بوی پیاز داغ که نمیشود نشست پشت میز شام عاشقانه. اگر تمام نکاتی که عرض کردم را قبول دارید دستور پخت پاستای استوانه ای را دنبال کنید:

مواد لازم برای ۶ نفر:

  • ۸۰۰ گرم گوشت قرمز خرد شده
  • ۴ عدد فلفل قرمز
  • ۲ ق س آرد سفید
  • ۳ عدد پیاز خرد شده
  • ۲ ق چ فلفل پاپریکا
  • ۲۰۰ میلی‌لیتر آبگوشت
  • ۴۵۰ گرم اسپاگتی
  • ۱۵۰ گرم خامه
  • ۱ ق س پیازچه خرد شده
  • به میزان لازم نمک،فلفل و روغن‌زیتون

طرز تهیه:

۱٫ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. فلفل‌قرمزها را از وسط به دو نیم  کرده و دانه‌های داخلش را درآورید، سپس آنها را آغشته به روغن‌زیتون و کمی نمک و فلفل کنید. فلفل‌ها را روی سینی فر بچینید وآن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید، سپس آنها را از فر درآورید. به‌صورت تکه‌های یک سانتی خردشان کنید.

۲٫ آرد را با مقداری نمک مخلوط کنید، سپس تکه‌های گوشت را داخل آن بریزید و آنها را آغشته به مخلوط آرد کنید. داخل یک قابلمه مقداری روغن ‌زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس تکه‌های گوشت را داخل آن تفت دهید. سپس آنها را از قابلمه درآورید.

۳٫ حال پیازهای خرد شده را بریزید و به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند، سپس فلفل پاپریکا و فلفل‌های خرد شده را اضافه کرده، حدود یک دقیقه تفت دهید. در این زمان تکه‌های گوشت را به قابلمه برگردانید و مواد را با هم تفت دهید. آب گوشت را هم اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت و نیم صبر کنید تا گوشت بپزد.

۴٫ چند دقیقه قبل از اینکه گوشت آماده شود، قابلمه را پر از آب کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس اسپاگتی را همراه با مقداری نمک و روغن‌زیتون داخل آن بریزید و صبر کنید تا کاملاً نرم شود، سپس آن را آبکشی کنید.قبل از اینکه  گوشت را از روی حرارت بردارید، خامه را همراه با مقداری نمک به آن اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید. اسپاگتی را در ظرف مرود نظرتان بکشید. خوراک گوشت را هم روی آن بریزید و با پیازچه‌های خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.

myportal

۲۱ خرداد ۱۳۹۵

مطالب پیشنهادی