تلاش متفاوت رستوران دارها
برخی رستوران دارها برای جلب مشتری کارهای زیادی میکنند به همین خاطر تصمیم به تزئین متفاوت غذاهایشان گرفته اند که در این بخش تصویر برخی از آن ها را برایتان آوره ایم آن ها برای افزایش کیفیت مواد خوراکی و چیدمان متفاوت این موادغذایی تلاش متفاوتی کرده اند.
تلاش برای جذب مشتری بیشتر سبب شده برخی از رستوراندارها هر کاریبرای متفاوت شدن انجام دهند. در تصاویر زیر خلاقیتهای عجیب و غریببرخی از رستورانها را مشاهده میکنید که به دنبال مشتریان بیشتر هستند.
غذاخوری یا رستوران (برگرفته از واژهٔ فرانسوی و انگلیسی Restaurant) نوعی بنگاه (مؤسسه) استکه در آن خوراک و نوشیدنی ارایه و در همانجا صرف میشود. مطلوبیت خوراک ارایه شده، چیدمان مناسب و پاکی و تمیزی و…میتواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش به سزایی داشته باشد. گاه ممکن است که غذاخوریها، بخشیاز یک واحد بازرگانی و جهانگردی بزرگتر باشند، مانند فروشگاهها و مهمانخانهها.
اقتصاد آنلاین