مزه دار کردن ماهی سالمون با میوه
طبخ ماهی سالمون بسته به سلیقه غذایی شما با روش های مختلفی صورت خواهد گرفت اگر می خواهید طبخی سالم و بی ضرر را تجربه کنید پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را امتحان کنید میوه هایی مانند آووکادو و انبه طعم بسیار جالبی به این غذا میدهند.
مواد لازم:
فیله ماهی سالمون:۴ عدد
روغنزیتون: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
انبه خردشده:۲ عدد کوچک یا ۱عدد بزرگ
آووکادو:۲ عدد
پیاز قرمز خردشده: ۱/۴ فنجان
آبلیمو ترش:۴ قاشق غذاخوری
فلفل سبز بدون هسته و خردشده: ۱عدد
اگر شما هم نام ماهی سالمون با انبه و آووکادو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
فر را روشنکرده و روی ۲۱۰درجه سانتیگراد (۴۰۰درجه فارنهایت) قرار میدهیم. سینی فر را با فویل میپوشانیم و روی فویل را با روغنزیتون چرب میکنیم. فیلههای ماهی را هم با روغنزیتون چربکرده و سطح پوستدار ماهی را روی سینی میگذاریم.
روی فیله نمک میریزیم و به مدت ۱۰دقیقه در فر میگذاریم. در این حین انبه، آووکادو، پیاز، فلفل سبز، آبلیمو ترش و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط میکنیم. بعد از این که ماهی آماده شد، در کنار مخلوط انبه و آووکادو سرو میکنیم.
منبع: مجله زندگی ایده آل