نکات آشپزی مهم برای تهیه رولت پسته خامه ای
رولت پسته خامهای برای طرفداران طعم پسته انتخاب بسیار مناسبی است. ماده اصلی این رولت پسته است و به دلیل نرمی این رولت بسیار با دقت و به آرامی باید رول شود. می توانید با این رولت در جشن های مختلف از میهمانهایتان پذیرایی کنید.
مواد لازم
تخممرغ: ۴عدد
شکر: ۹۰گرم
وانیل: ۱/۴قاشق چایخوری
آب جوش: ۲قاشق سوپخوری
روغن مایع: ۱قاشق سوپخوری
کرم تارتار: ۱/۲قاشق چایخوری
آرد: ۶۰گرم
نمک: به اندازه نوک انگشت
پسته آسیابکرده: ۱۲۰گرم
رنگ سبز خوراکی: ۲ یا ۳قطره
خامه فرمگرفته: ۳۵۰گرم
میوه خردشده: به میزان دلخواه
فر را تا دمای ۲۲۰درجه سانتیگراد گرم کنید. یک کاغذ روغنی ۳۵*۴۰ سانتیمتری را حاضر کنید و کف سینی فر بیندازید.
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید. زردهها را با ۳/۴ از شکر، وانیل و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شوند. سفیده تخممرغها را در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا کف کند. ۱/۴باقیمانده شکر را کمکم به سفیده اضافه کنید. کرم تارتار را به مخلوط سفیده اضافه کنید. حالا میکس زرده و سفیده را باهم مخلوط کنید.
در یک ظرف آرد و نمک را باهم قاطی کنید و سپس آنها را با هم الک کنید. آرد را بهآرامی درونمایه تخممرغ بریزید و با لیسک زیرورو کنید تا حجم مایه رولت از بین نرود. پسته و رنگ خوراکی (به دلخواه) را درونمایه بریزید و مخلوط کنید.
مایه رولت را در سینی روی کاغذ بریزید و بهطور یکنواخت صاف کنید. رولت را تقریبا بین ۸ تا ۱۰دقیقه در فر بپزید. وقتی رولت پخته شد، کمی صبر کنید تا رولت خنک شود. سپس آن را از کاغذ روغنی جدا کنید. رولت را با حوله تمیز آشپزی رول کنید و نیمساعت کنار بگذارید.
رولت را باز کنید و خامه را روی آن بمالید. سپس رولت را بپیچید و به مدت ۴ تا ۶ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده شود. برای سرو رولت آن را به ضخامت دلخواه برش بزنید؛ و با میوههای تابستانی نوشجان کنید.