تهیه سالاد ویژه با اسفناج و گردو

تهیه سالاد ویژه با اسفناج و گردو

اگر به دنبال روشی برای تهیه سالاد در پاییز میگردید پیشنهاد می کنیم با روش طبخ سالاد اسفناج و گردو آشنا شوید این سالاد بسیار خوشمزه و دلچسب است و ارزش تغذیه ای بالایی دارد در ادامه با روش تهیه این سالاد آشنا خواهید شد.

شما می توانید این سالاد پاییزی خوشمزه را در خانه درست کرده و از طعم و خواص عالی آن لذت ببرید. برای یادگیری روش تهیه این سالاد با ما همراه باشید.

مواد لازم

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۱ قاشق غذاخوری خردل
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریایی
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ عدد سیب سبز
نصف یک عدد پیاز قرمز
۲ تا ۳ پیمانه اسفناج کوچک
نصف پیمانه گردو

 

طرز تهیه

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از داغ شدن، گردوها را درون آن انداخته و تفت دهید. هنگامی که کمی رنگشان عوض شد، آن ها را از روی حرارت بردارید.
در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه، خردل، شکر، عسل، نمک دریایی و فلفل را بیفزایید و هم بزنید.
همه مواد به غیر از سس را با هم مخلوط کنید. سپس سس را افزوده و هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
این سالاد را می توانید در کنار غذا یا به عنوان غذای رژیمی مصرف کنید.

روزیاتو

myportal

۴ مهر ۱۳۹۶

مطالب پیشنهادی