کیک بدون قند تا حالا خورده اید

کیک بدون قند تا حالا خورده اید

مبتلایان به امراض قندی از خوردن کیک های و بیسکویت های حاوی شکر و قند منع می شوند.  می خواهیم در این بخش روش تهیه کیک بدون قند را به این افراد آموزش دهیم. کیک را هم می توان بدون شکر و قند و با قرار دادن میوه های شیرین درون آن طبخ کرد.

اگر نمی توانید از وسوسه‌ی خوردن کیک رهایی یابید و از طرف دیگر نگران چاقی و قند خون هستید، ما به شما این کیک میوه ای بدون شکر را پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم :

تخم مرغ زده شده ۲ عدد
پوست رنده شده پرتقال ۱ عدد
کشمش ۱۰۰ گرم
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
گیلاس شکری خرد شده ۷۵ گرم
خرمای خشک خرد شده ۷۵ گرم
برگه زردآلو خرد شده ۷۵ گرم
پودر ادویه مخلوط ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آرد معمولی ۳۵۰ گرم
کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده ۱۵۰ گرم
آب پرتقال ۶ قاشق غذاخوری
عسل ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱-قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

۲-آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.

۳-کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.

۴-زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.

۵-عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.

۶-کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.

۷-قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

myportal

۲۸ مهر ۱۳۹۶

مطالب پیشنهادی