آموزش سالاد شنبلیله داخل فلفل قرمز را داریم که شکل و مزه خوبی دارد اکنون در ادامه مطلب این سالاد را یاد بگیرید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم :
فلفل قرمز 5 عدد
شنبلیله مقداری
ماست یک کاسه
سیر 2 حبه
روغن زیتون و نمک
رویه:
زیتون سبز فلفلی
جعفری
طرز تهیه:
فلفل قرمز ها را از درازا برش می دهیم و داخلش را تمیز می کنیم و در سینی فر می چینیم رویش نمک, فلفل سیاه و روغن زیتون می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم بمدت 15دقیقه تا فلفل ها نرم شود
شنبلیله ها را تمیز کرده و می شوئیم . در یک کاسه ماست بدون آب را هم زده داخلش سیر رنده می کنیم نمک و روغن زیتون را ریخته و با همزن دستی هم میزنیم داخلش شنبلیله ریخته و مخلوط میکنیم. فلفل ها را از فر در اورده وقتی سرد شد رویش مخلوط شنبلیله را می ریزیم رویش زیتون فلفلی خرد شده می چینیم و با جعفری تزیین می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.