این بقچه یک عصرانه یا شام سبک است که مخصوص کشور ترکیه است همانطوریکه می دانید در این کشور بیشتر از غذاهای خمیری استفاده می شود که در ادامه آموزش این بقچه سیب زمینی و پنیر را یاد می گیریم
مواد لازم:
روغن مایع 1 لیوان
ماست 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
مایه خمیر 1 پاکت
آرد به اندازه لازم
نمک و آب
مواد داخلی:
سیب زمینی پخته 3 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
پنیر سفید 50 گرم
نمک و فلفل
رویه:
آرد سوخاری
طرز تهیه:
روغن مایع , ماست را در ظرفی ریخته, تخم مرغ و آرد و مایه خمیر فوری را اضافه میکنیم کمی هم آب گرم می ریزیم و خمیر را ورز می دهیم خمیر نرمی بدست می آید از خمیر به اندازه نارنگی برداشته و در دست گرد می کنیم برای درست کردن مواد داخلی در یک کاسه رنده سیب زمینی و پنیرها ی رنده شده را می ریزیک و نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و خوب ورز می دهیم خمیر را با دست فشار داده و به وسطش از مواد سیب زمینی قرار می دهیم و می بندیم و گرد می کنیم در یک کاسه آرد سوخاری ریخته ودر آرد سوخاری غلطانده در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیرهار ا می چینیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم