این رسپی که با باقلا درست می شود بسیار طرفدار داد و از غذاهای محبوب مردم ترکیه است. این رسپی از باقلای خشک بدون پوست درست می شود
مواد لازم:
باقلای خشک 500 گرم
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 8 قاشق
شکر 1 قاشق مربا
نمک
رویه:
روغن زیتون و آویشن
طرز تهیه :
پیاز را ریز خرد می کنیم در یک قابلمه 4 قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز ها را در آن دو دقیقه تفت می دهیم سپس نمک , شکر, باقلای خشک و 4 لیوان اب می ریزیم و هم میزنیم تاز مانی که باقلاها نرم شود می پزیم سپس در بلندر ریخته و پوره می کنیم سپس 4 قاشق روغن زیتون ریخته و پوره می کنیم و دوباره هم میزنیم و وقتی گرم است در قالب های سیلیکونی ریخته تا ولرم شود سپس در یخچال قرار می دهیم
سپس از قالب به آرامی در آورده رویش روغن زیتون ریخته و با شوید تزیین میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.