کوفته11

 

این رسپی که آموزش می دهیم هم سوپ است و هم یک خوراکی است که از غذای مشهور کشور ترکیه است

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیاز 1 عدد

تخم مرغ 1 عدد

جعفری مقداری

برنج کمتر از نصف استکان

آرد سوخاری نصف قاشق

آب کمتر از یک لیتر

نعناع 1 قاشق مربا

فلفل سیاه و نمک و آرد

آب کوفته:

زرده تخم مرغ 1 عدد

آب لیموی تازه نصف عدد

 

کوفته

کوفته1

کوفته2

کوفته3

کوفته4

طرز تهیه :

 

در یک کاسه گوشت چرخ کرده, تخم مرغ 1 عدد, پیاز رنده شده, برنج را ریخته سپس نمک و نعناع و  فلفل سیاه, جعفری خرد شده  و آرد سوخاری ورز می دهیم. در یک ظرف آرد فراوان ریخته و تکه هایی از کوفته را در دست به شکل کوفته درست کرده و در آرد می غلطانیم سپس در یک قابلمه آب ریخته نمک ریخته و می گذاریم بجوشد و در آب جوش کوفته ها را دانه دانه می ریزیم  یکی دو دفعه هم میزنیم  تا برنج ها بپزد

در یک کاسه زرده تخم مرغ  و آب لیموی تازه را ریخته و خوب هم میزنیم  از آب جوشیده یک ملاقه برداشته  و به این مواد می ریزیم تا ولرم شود اکنون این مواد را به کوفته ها می ریزیم و می جوشانیم

 کوفته5
کوفته6
کوفته7
کوفته8
کوفته9
 این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد