این رسپی که آموزش می دهیم هم سوپ است و هم یک خوراکی است که از غذای مشهور کشور ترکیه است
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
جعفری مقداری
برنج کمتر از نصف استکان
آرد سوخاری نصف قاشق
آب کمتر از یک لیتر
نعناع 1 قاشق مربا
فلفل سیاه و نمک و آرد
آب کوفته:
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب لیموی تازه نصف عدد
طرز تهیه :
در یک کاسه گوشت چرخ کرده, تخم مرغ 1 عدد, پیاز رنده شده, برنج را ریخته سپس نمک و نعناع و فلفل سیاه, جعفری خرد شده و آرد سوخاری ورز می دهیم. در یک ظرف آرد فراوان ریخته و تکه هایی از کوفته را در دست به شکل کوفته درست کرده و در آرد می غلطانیم سپس در یک قابلمه آب ریخته نمک ریخته و می گذاریم بجوشد و در آب جوش کوفته ها را دانه دانه می ریزیم یکی دو دفعه هم میزنیم تا برنج ها بپزد
در یک کاسه زرده تخم مرغ و آب لیموی تازه را ریخته و خوب هم میزنیم از آب جوشیده یک ملاقه برداشته و به این مواد می ریزیم تا ولرم شود اکنون این مواد را به کوفته ها می ریزیم و می جوشانیم