سالاد

این  رسپی را  در یک سایت خارجی دیدم و خیلی خوشم آمد و در اولین فرصت برای مهمانان درست کردم هم طعم و مزه آن و هم شکل ظاهری آن خوب است

سیب زمینی کوچک 12 عدد (750 گرم)

کره 60 گرم

پنیر 2 قاشق

مخلوط نخود فرنگی و هویج پخته شده 200 گرم

فلفل قرمز 1 عدد

فلفل سبز نصف عدد

نمک 2 قاشق چای خوری

تخم مرغ پخته 6 عدد

سالاد2

 

 

 

سالاد4

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را پخته , پوستش را می گیریم  همانطوری که گرم است کره و نمک را ریخته و خوب له می کنیم  وقتی ولرم شد پنیر را می ریزیم خوب هم میزنیم  فلفل قرمز و سبز را مکعبی خرد کرده و در مخلوط سیب زمینی له شده می ریزیم رویش هویج و نخود فرنگی پخته می ریزیم  و کمی هم زده زیاد هم نمی زنیم که له شود در قالب کیک مستطیلی شکل  نصف مواد ریخته و مواد را در آن می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم و سطش را گود می کنیم. تخم مرغ های پخته و درسته را روی آن می چینیم و بقیه مواد سیب زمینی را می ریزیم  بطوریکه تخم مرغ ها دیده نشود محافظ را رویش کشیده در یخچال چند ساعت قرا رمی دهیم  در یک ظرف مستطیلی شکل بر می گردانیم  و سرو می کنیم

 این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد