cake12 این کیک گردو و هویج را گام  به گام همراه با تصاویر برایتان آموزش میدهیم که در ادامه توجه شما را به این رسپی جلب می کنیم

مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد

شکر 1 لیوان

شیر 1 لیوان

روغن مایع نصف لیوان

دارچین نصف قاشق چای

بکینگ پودر 1 پاکت

وانیل 1پاکت

هویج متوسط 2 عدد

رنده پوست لیمو ترش نصف عدد

گردو 5 قاشق خرد شده

ارد 2 لیوان بعلاوه 2 قاشق

طرز تهیه :

 

 cake
cake1
cake2
cake3
cake4
cake5
cake6 cake7
cake8
cake9
cake10
cake13
 هویج ها را رنده کرده  روی دستمال حوله ای گذاشته تا آبش برود. در یک کاسه تخم مرغ ها , شکر ریخته 3 دقیقه با میکسر هم می زنیم سپس شیر, روغن مایع ؛  آرد الک شده, بکینگ پودر و وانیل و دارچین را ریخته دوباره هم میزنیم  در آخر هویج های رنده شدده و رنده پوست لیمو  و گردوی خرد شده را ریخته  و خوب هم می زنیم
سپس در یک قالب کیک متوسط   که با کره چرب کردیم و  خیلی کم آرد پاشی کرده   مایه را در آن می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 40-45 دقیقه قرار می دهیم وقتی کیک پخت از فر در آورده و می گذاریم سرد شود سپس از قالب برگردانده و برش زده و سرو میکنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.